top of page

Anna Laudel Bodrum “KarmaComa” Sergisine Ev Sahipliği Yapacak

Anna Laudel Bodrum, küratörlüğünü Ayça Okay’ın gerçekleştirdiği “KarmaComa” isimli karma sergi ile 29 Temmuz- 3 Eylül tarihleri arasında, ZAİ Yaşam’da sanatseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.


Sergi, televizyonda görmeye alışık olduğumuz gündüz kuşağı programlarına, yaz dönemi pembe dizilerine, kısacası melodramın hâkim olduğu duygu dolu her ana verdiği referanslarla dikkat çekiyor.


“KarmaComa”, “melodram” kavramını araçsallaştırarak Türkiye’nin içinde bulunduğu ekonomik ve kültürel durumu tüm karmaşıklığı ile anlatmak ve yeri geldiğinde eleştirmek için bir çıkış yolu ararken kurmaca bir noktaya işaret ediyor.


Farklı teknikleri bir araya getiren sanatçıların eserlerini içeren kapsamlı seçkide; Cem A., Serdar Acar, Ece Ağırtmış, Ateş Alpar, Ronit Baranga, Kerem Ozan Bayraktar, Isabella Chydenius, Ebru Döşekçi, Alicia Framis, Ece Haskan, Berka Beste Kopuz, Mert Ege Köse, Alican Leblebici, Adriana Ramić, Sally von Rosen, Hoda Tawakol, Koray Tokdemir, Metehan Törer, Nathalie Rey ve Nevet Yitzhak’ın farklı disiplinlerden eserleri yer alıyor.


Ece Ağırtmış, "Memory Balsawood", Anna Laudel

bottom of page