top of page

“Benim Şehrim, Benim Sesim” Projesi için Başvurular Açıldı

Beats By Girlz Türkiye tarafından ilk kez geçen sene hayata geçirilerek aynı adlı bir albüm ve belgeselle tüm dijital müzik platformlarında ürünlerin paylaşıldığı “Benim Şehrim, Benim Sesim” adlı proje, yeni katılımcılarıyla buluşmaya hazırlanıyor. British Council Türkiye’nin #KültürdeKadınGücü Destek Programı kapsamında yer alan atölye ve mentorluk programı “Benim Şehrim, Benim Sesim”, kadınların yaşadıkları şehirleri müzikleriyle ifade edebilmelerini ve yaşadıkları şehirlerin seslerinden ilham alarak kendi seslerini yaratmalarını amaçlıyor.


“Benim Şehrim, Benim Sesim” projesi, bu sene Diyarbakır, İzmir ve Gaziantep olmak üzere üç farklı büyük şehirden kadınlarla gerçekleşecek. Proje başvuruları, 21 Ekim’e kadar Beats By Girlz Türkiye ve British Council Türkiye’nin internet sitelerinden yapılabilecek. Genç kadın müzisyenlere açık olacak başvurular arasından seçilecek 15 katılımcı, Kasım 2022’den Şubat 2023’e kadar yoğunlaştırılmış bir eğitim programının parçası olacaklar. Proje dahilinde seçilecek eserler, Mart 2023’te gerçekleştirilecek WOW Sesler'de sahne alma ve dijital platformlarda yayınlanma şansını da elde edecek.


“Benim Şehrim, Benim Sesim” adlı proje için başvurular 21 Ekim’e kadar Beats By Girlz Türkiye ve British Council Türkiye’nin internet sitelerinden yapılabilecek.

תגובות


bottom of page