top of page

“bir şans daha var mı?” Millî Reasürans Sanat Galerisi’nde Açıldı


Millî Reasürans Sanat Galerisi, “bir şans daha var mı?” başlıklı karma sergiye, 8 Kasım tarihinden itibaren ev sahipliği yapıyor. Melike Bayık’ın küratörlüğünde hazırlanan sergi, içinde bulunduğumuz hız çağının direttiği değişim ve dönüşüm arzusuna karşı direnen belleğin mücadelesini görünür kılıyor.


“bir şans daha var mı?”, kişisel anlatılar ve kolektif belleğin birbirini beslediği ortaklıkla "Her şeye rağmen"; bir şeyleri onarmanın, merhem olmanın yanında bu sürede birlikte hareket etmenin sinyallerini ve parıltılarını yayarak olanakları çoğaltmanın ısrarını sürdürüyor. Sergi, farklı disiplinlerde ürettikleri işleriyle davet edilen Mehmet Ali Boran, Antonio Cosentino, Memed Erdener, Yunus Emre Erdoğan, Kaan Fıçıcı, Şifa Girinci Rana Kelelci,  Melike Koçak, Aytekin Olgunsoy, Sümer Sayın, Egemen Tuncer, Seçil Yaylalı’nın çalışmalarının katkılarıyla oluştu.


“bir şans daha var mı?”, 10 Şubat 2024’e kadar Millî Reasürans Sanat Galerisi’nde görülebilir.


Melike Bayık’ın küratörlüğünde hazırlanan “bir şans daha var mı?” sergisi, 10 Şubat 2024’e kadar Millî Reasürans Sanat Galerisi’nde görülebilir. Fotoğraf: Kayhan Kaygusuz

コメント


bottom of page