top of page

Bodrum Loft "Persona" Sergisine Ev Sahipliği Yapıyor

Bodrum Loft, Avrupa’nın önde gelen galerilerinden Thaddaeus Ropac işbirliğiyle "Persona" sergisine ev sahipliği yapacak. Küratörlüğünü Artsa Danışmanlık’ın kurucusu Selcan Atılgan’ın üstleneceği sergi, 4 Temmuz - 1 Eylül tarihleri arasında sanatseverlerle buluşuyor.


“Persona” vizyoner sanatçılar Erwin Wurm, Tony Cragg, Tom Sachs ve Sylvie Fleury’nin objektifinden çağdaş heykel sanatının çok yönlü dünyasını keşfeden bir sergi olarak öne çıkıyor. Her sanatçı, sanatın özü üzerine benzersiz bir bakış açısı sunuyor; geleneksel kavramları sorgulayarak, izleyicileri olağanüstü yöntemlerle olağandışı hâle getirmeye ve kendilerini sorgulamaya davet ediyor. 

 

Her bir heykel, tanıdıkla alışılmadık, sıradan olanla olağanüstü arasında köprü kurarak sanat ve endüstri arasındaki ilişkinin bir kanıtı olarak duruyor. Burada zanaatkârlık, gerçekliği dönüştüren simyaya evriliyor. İnsan doğasının bükülmüş kıvrımlarında ve zarif çizgilerinde izleyici, gizli benliğinin sessiz koruyucularının ortasında, kolektif ruhunun derinliklerini yansıtan bir aynalar bütününü buluyor.


Sylvie Fleury

Comentários


bottom of page