top of page

“Bones and All/Kemikler ve Her Şey” Filmi Kasım’da Vizyon’da

Güncelleme tarihi: 29 Kas 2022

“Call Me by Your Name”in yönetmenliğini üstlenen Luca Guadagnino’yu bir kez daha yönetmen koltuğunda izleyiciyle buluşturan “Bones and All/Kemikler ve Her Şey” adlı film, 25 Kasım’da vizyonda olacak.


Camille DeAngelis’in romanına dayanan, senaryosunu David Kajganich’in kaleme aldığı yapım toplumun kıyılarında hayatta kalmayı öğrenen genç bir kadın olan Maren (Taylor Russell) ile dışlanmış ve hakları elinden alınmış bir serseri olan Lee (Timothée Chalamet) arasında geçen,ilk aşk hikâyesini konu ediniyor. Tanışmalarının ardından Ronald Reagan dönemi Amerika'sının arka yollarından, gizli geçitlerinden ve tuzak kapılarından geçerek 1500 kilometrelik bir serüvene çıkan iki genç, bütün çabalarına, tüm yolların korkunç geçmişlerine; ötekiliklerine rağmen aşklarının sürüp sürmeyeceğini belirleyecek son bir hesaplaşmaya uzandığını fark ediyor.


“Bones and All/Kemikler ve Her Şey”in başrollerinde yer alan isimler: Taylor Russell, Timothée Chalamet, Michael Stuhlbarg, André Holland, Chloë Sevigny, David Gordon Green, Jessica Harper, Jake Horowitz ve Mark Rylance


“Bones and All/Kemikler ve Her Şey” adlı film, 23 Kasım’da vizyonda olacak.


bottom of page