top of page

“Bozcaada Caz Festivali” için Geri Sayım Başladı

Bu sene yedinci kez müzikseverlerle buluşacak olan “Bozcaada Caz Festivali”, bağ bozumu coşkusuna cazın ritimleri ve oyuncu bir yaklaşımla eşlik edecek. 8 - 9 - 10 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek olan festival, konserler kadar farklı disiplinlerle dirsek teması kuran ve her yıl yeni bir tema etrafında şekillenen BCF Keşif etkinlikleriyle de katılımcılara zengin bir festival deneyimi sunacak. “Bozcaada Caz Festivali”nin bu yılki teması ise “Oyun” olarak duyuruldu. Cazın doğaçlamadan beslenen ve bu anlamda oyunla yakın bir ilişki içinde olan ve festival doğasını yansıtan projeler, “Oyun” teması altında dinleyiciyle buluşacak.


Sanatçıların güncel tınılar ile enstrümantal yeteneklerini birleştirdikleri performansların her birinde dinleyiciler farklı bir deneyime tanık olacak. Birbirleriyle daha önce aynı sahnede bulunmamış Derya Yıldırım, Elif Dikeç, Itamar Borochov ve İsmail Altunbaş’ın birlikte, Anadolu müziğine kendi yorumlarını katacakları “Bozcaada Ensemble”, yalnızca “Bozcaada Caz Festivali”ne özel üretim anlarıyla müzikseverlerin beğenisine sunulacak.


“7. Bozcaada Caz Festivali” için biletler, Passo resmi web sitesinden satın alınabilir. Günlük biletler ise 3 Temmuz itibariyle satışa sunulacak.


“Bozcaada Caz Festivali”, 8 - 9 - 10 Eylül tarihlerinde “Oyun” teması altında dinleyiciyle buluşacak.

bottom of page