top of page

Bozcaada Caz Festivali Keşif Programı Açıklandı

Bu sene yedinci kez müzikseverlerle buluşacak olan “Bozcaada Caz Festivali”, bağ bozumu coşkusuna cazın ritimleri ve oyuncu bir yaklaşımla eşlik edecek. 8 - 9 - 10 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek olan festival, konserler kadar farklı disiplinlerle dirsek teması kuran ve her yıl yeni bir tema etrafında şekillenen BCF Keşif etkinlikleriyle de katılımcılara zengin bir festival deneyimi sunacak. “Bozcaada Caz Festivali”nin bu yılki teması ise “Oyun” olarak duyuruldu. Cazın doğaçlamadan beslenen ve bu anlamda oyunla yakın bir ilişki içinde olan ve festival doğasını yansıtan projeler, “Oyun” teması altında dinleyiciyle buluşacak.


BCF Keşif etkinlikleri, üç gün boyunca Emre Erbirer'in program kürasyonunda “Güncel Meseleler, Yeni Olasılıklar” başlığıyla hayata geçen program kapsamında oyunun hayatımızdaki farklı işlevlerine farklı kapılar açıyor.


“Bozcaada Caz Festivali”; Yaşam için oyun, Müzik için oyun, Yaratıcılık için oyun, Dayanışma için oyun, Gelecek için oyun, Geçmiş için oyun, Başarı için oyun ve Lezzet için oyun başlıkları altında şekillenen pek çok etkinlikle katılımcılarını ağırlayacak.


“7. Bozcaada Caz Festivali” için biletler, Passo resmi web sitesinden satın alınabilir.


Avishai Cohen

Comments


bottom of page