top of page

Cevdet Erek’in “çepeçerçeve” Sergisindeki Ses Kayıtları Albümü Yayımlanıyor

Galeri Nev İstanbul’un ev sahipliğinde görülebilen Cevdet Erek’in “çepeçerçeve” isimli sergisi, 9 Aralık Cumartesi gününe kadar uzatıldı. Sergi süresince farklı zamanlarda yapılan ses kayıtlarından oluşan albümü ise ilk kez sanatseverle buluşacak. Çevrim içi dinlemeye ve satın almaya açık olan albüm, 6 Aralık Çarşamba akşamı, saat 17:30’da aynı anda galeri mekânında ve çevrim içi olarak dinlenebilecek. Dinlemenin ardından sanatçı ve albüm yapım ekibinin katılımıyla kısa bir sohbet gerçekleşecek.


Sergide merkezi bir konumda bulunan “Ana Kulağı” adlı hareketli büstün parçası olan binaural mikrofonlar aracılığıyla sergideki nesneleri kullanarak yapılan kayıtlardan oluşan albüm, önümüzdeki günlerde çevrim içi müzik platformu Bandcamp’te yayınlanacak.


Galerideki etkinliğe katılacak olanların, albümü kendi mobil cihazına bağlanarak dinleyebilmeleri için, kulaklık ve akıllı cihazlarını beraberlerinde getirmeleri gerekiyor.


Çevrim içi katılacak olanların ise, etkinlik günü ve saatinde cevdeterek.bandcamp.com adresine bağlanmaları ve kulaklıklarını hazır etmeleri yeterli.


Galeri Nev İstanbul’un ev sahipliğinde görülebilen Cevdet Erek’in “çepeçerçeve” isimli sergisi, 9 Aralık Cumartesi gününe kadar uzatıldı.

bottom of page