top of page

CI Bloom, "Digital Horizons: The New State of Art" Sergisiyle NFT Eserleri İzleyiciyle Buluşturacak

CI Bloom, Paribu desteği ve ContempoNeo organizasyonu ile düzenlenen "Digital Horizons: The New State of Art" adlı NFT sergisiyle, 10-15 Mayıs tarihleri arasında sanatseverlerle buluşacak. NFT koleksiyoncularının sahip olduğu Beeple, XCopy, Pak, Damien Hirst, Sofia Crespo, Larva Labs, Mario Klingemann ve BayC gibi önemli sanatçıların eserleri seçkide yer alacak.


ContempoNeo Lounge’ta 12-14 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek yaratıcı blockchain endüstrisi ve NFT konferansının da yer alacağı CI Bloom’da dinleyiciler önemli koleksiyoner ve sanatçıların konuşmalarına ve NFT’lerin hukuki ve mali açılardan inceleneceği tartışmalara, önemli global NFT/Blockchain şirketlerinin sunum ve eğitimlerine katılma imkânı bulacak.


ContempoNeo tarafından organize edilen bu etkinlikler, “Dijital Sanat” ve “Collectibles” isimli iki bölümden oluşacak. Program NFT’ler hakkında az ya da hiç bilgisi olmayan kişilere NFT’leri anlatmayı amaçlayan Blockchain 101 Atölyesi’nde NFT tanımı, borsalar, cüzdanlar, NFT pazar yerleri ve siber güvenlik gibi temel bilgiler paylaşılacak.


Kürasyonu MoCDa (Museum Of Contemporary Digital Art) ve yaratıcı yönetmenliği sanatçı ikilisi ha:ar tarafından yapılan sergi, LG OLED teknoloji desteği ile gerçekleşiyor.



Beeple, “Infected Culture - Open Edition: DAY #4728


Bored Ape Yacht Club, “#3749”


Pindar Van Arman, “Eye Swarm”


Joe Looney, “Homer Pepe”




bottom of page