top of page

CI Bloom’un İkinci Edisyonu İçin Geri Sayım Başladı

CI Bloom, ikinci edisyonuna özel 31 Mayıs ön izleme ve 1 - 4 Haziran tarihleri arasında, Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı Rumeli Salonu'nda sanatseverlerle buluşuyor. Fuarda 25 çağdaş sanat galerisi, 4 sanat inisiyatifi ve 2 sanat kurumu yer alırken; toplamda 286 sanatçının 572 eserinin sergileneceği CI Bloom programında, Contemporary Istanbul Vakfı’nın ve Borusan Contemporary’nin seçkisi izleyici ile buluşuyor.


CI Bloom, İstanbul’daki sanat profesyonellerinden oluşan seçici kurul tarafından davet edilen çağdaş sanat galerilerini, sanatçıları ve sanatseverleri bir araya getiriyor. Bu yıl fuar genişletilmiş bir programla kâr amacı gütmeyen yaratıcı endüstriler için de bir buluşma noktası olmaya devam ediyor


CI Bloom 2023 programı bu sene de dopdolu bir içerikle sanatseverlerin karşısına çıkıyor. Fuarın bu yılki öne çıkan başlıkları arasında; Contemporary Istanbul'un 18’inci edisyonunda yer alacak olan “CI Photo” başlıklı yeni fotoğraf bölümünün tanıtımı, Borusan Contemporary iş birliğinde CI Bloom’da gerçekleşecek. House of Brothers’dan CI Bloom’a özel interaktif sanat deneyimi de sanatseverlerle buluşacak.


Esra Özkan küratörlüğünde gerçekleşecek olan “Contemporary Istanbul Vakfı, Metabilgi: Algoritma’nın Ritmi” sergisinde ise Uğur Acil’in “Çöl Gülü Mixed Media (Monitör, Medya Oynatıcı)” adlı eseri sergilenecek. LG OLED evo; Arjantinli tasarımcı ve dijital sanatçı Six N. Five (Ezequiel Pini) iş birliği ile hayata geçirdiği “Among The Sky” sergisini, LG’nin ilk kez tanıtacağı 97 inç OLED ve Lifestyle ekranlarında izleyicinin beğenisine sunacak.


LG OLED x Six N.Five, “Among The Sky” sergisi

bottom of page