top of page

Contemporary Istanbul Haziran Başı Sanatseverlerle Buluşuyor

1-6 Haziran tarihleri arasında Akbank ana sponsorluğunda 15. kez kapılarını açacak olan Contemporary Istanbul’un basın toplantısı 25 Mayıs’ta online olarak gerçekleştirildi. Yönetim Kurulu Başkanı Ali Güreli, Akbank Kurumsal İletişim Bölüm Başkanı Murat Göllü online basın toplantısında basın mensupları ile bir araya geldi.

Akbank ana sponsorluğunda Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı Rumeli Salonları’nda 1-6 Haziran tarihleri arasında Covid-19 önlem ve tedbirleri ile açılacak fuarın basın toplantısına ev sahipliği yapan Ali Güreli ve Murat Göllü bu yıl Türkiye’den galeriler, enstitüler ve kurumlarla birlikte düzenlenen fuarla ilgili görüşlerini ve fuara gelecek olan sanatseverleri nelerin beklediğini toplantıda anlattı.


Akbank ana sponsorluğunda düzenlenen 15. Contemporary Istanbul, Istanbul’un gelişmekte olan sanat ortamının başlangıcı olacak 1-2 Haziran VIP Ön İzleme, 3-6 Haziran tarihlerinde Genel Ziyaretçi programı ile Lütfi Kırdar Rumeli Salonları’nda sanatseverler ile bir araya gelecek. Türkiye’deki çağdaş sanat galerilerini izleyiciler ile buluşturacak olan fuar, aldığı Covid-19 önlem ve tedbirleri doğrultusunda gerçekleştirilecek. Sürdürülebilir sanat ortamının sağlanması için sanat kurumları ve enstitüler ile birlikte ortak hareket eden Contemporary Istanbul’un bu edisyonuna Contemporary Istanbul Vakfı (CIF), Akbank Sanat, Baksı Müzesi, Borusan Contemporary, Odun Pazarı Modern Müzesi (OMM) ve Otonom Art Events de katılacak.

Comments


bottom of page