top of page

Dasdas Bursa "PARALLEL UNIVERSE" Sergisi ile Açıldı

Yapay zekâ ile yaratılan sinematik ve derinlemesine bir medya deneyimi sunarak, İtalyan sanat tarihini ve efsanevi sanatçıların eserlerini benzersiz bir bakış açısıyla ele alan "PARALLEL UNIVERSE" sergisi, ocak ayı boyunca DasDas Bursa’da sanatseverlerle buluşuyor.


Tiyatro, müzik ve sinema ile tüm gösteri sanatlarını ve dijital sanat deneyimini bir arada sunma hedefiyle Downtown Yaşam ve Eğlence Merkezi’nde kapılarını açan DasDas Bursa, şehrin etkinlik takvimine yön vermeye hazırlanıyor. Katılımcılarını tablolar ve teknoloji, tarihi ve geleceği buluşturan muazzam bir deneyimle tanıştıran sergide, Leonardo da Vinci'nin dehası ve Van Gogh'un duygusal dokunuşları yapay zekâ aracılığıyla yeni bir boyuta ulaşıyor. İtalyan sanat tarihinden 342 sanatçının 20.000'den fazla eseriyle beslenen yapay zekâ, sergiyi bir adım öteye taşıyarak ziyaretçilerini sıra dışı bir sanat evrenine adım atmaya davet ediyor. 


“PARALLEL UNIVERSE” sergisi 12-14-15-16-17-20-22-23-29-30-31 Ocak tarihlerinde görülebilir. DasDas Bursa’daki tüm etkinliklerin biletlerine Mobilet resmi sitesi üzerinden ulaşabilir.


"PARALLEL UNIVERSE" sergisi, ocak ayı boyunca DasDas Bursa’da sanatseverlerle buluşuyor.


bottom of page