top of page

Dayanışma Amacı Taşıyan “Umut ve Güven” Sergisi Taksim Sanat’ta Açıldı

İyilik İçin Sanat Derneği ve İBB iştiraki Kültür AŞ iş birliğiyle gerçekleştirilen, Prof. Dr. Marcus Graf küratörlüğündeki “Umut ve Güven” başlıklı sergi, 2 Temmuz tarihine kadar Taksim Sanat’ta görülebiliyor. Sergi, sanatın daha geniş kitlelere yayılması amacıyla faaliyetlerini sürdüren İyilik İçin Sanat Derneği’nin Hatay’da başlattığı “Kadın ve Çocuk Dostu Alanlar” projesine destek amacıyla düzenleniyor.


“Umut ve Güven” sergisi, Hatay’daki çadır kentte yaşayan depremzedelere maddi destek sağlama amacı taşıyor. Sergiye katılmayı kabul eden 18 çağdaş sanatçının eser satışından elde edilecek gelirler, deprem bölgeleri için oluşturulan “Kadın ve Çocuk Dostu Alanlar” projesine katkı sağlayacak.


Eser seçkisi; Ahmet Oran, Alea Pınar Du Pre, Ayla Turan, Azade Köker, Bedri Baykam, Burcu Perçin, Devrim Erbil, Ebru Uygun, Ekrem Yalçındağ, Emre Namyeter, Gülveli Kaya, Haluk Akakçe, Horasan, Mehmet Güleryüz, Murat Germen, Seydi Murat Koç, Süleyman Saim Tekcan ve Yiğit Yazıcı’nın yapıtlarını bir araya getiriyor.


Burcu Perçin

bottom of page