top of page

Decollage Art Space Kasım Ayında da Dopdolu

Decollage Art Space, Kasım ayında da birçok etkinlikle izleyiciyle buluşmaya devam ediyor. Ayrıca, Ocak-Şubat aylarında yapılması öngörülen multidisipliner sergide yer almak isteyen sanatçıların başvurularını da bekliyor.


Detaylı bilgi ve başvurular için info@decollageartspace.com adresi üzerinden iletişime geçilebilir.


Decollage Art Space


Decollage Art Space Kasım Ayı Etkinlik Programı


ÖZ İFADE: KOLAJ ATÖLYESİ

Tarih: 2-23 KASIM

Saat: 12:00-14:00


Katılımcılar İpek Demirkan eşliğinde kendini bilme, bulma ve olma yolculuğunda zihinlerinin telaşını kolaj sanatıyla yatıştırıyor, zamansız kesilmiş parçaları yeni bir gerçeklik yaratmak için tutkalla buluşturuyor.


THE TRIO / KONSER

Tarih: 3 KASIM

Saat: 20:30


The Trio, piyanoda Ülkem Özsezen, bas ve vokalde Esra Kayıkçı ve davulda Tolga Bedir’den oluşmaktadır. Çekirdek grup formatıyla üçlü düzenin sağladığı özgürlük ve etkileşim olanağını kullanarak dinleyiciye tematik ve dramatik etkisi yüksek, enerji dolu bir gece sunan The Trio, 3 Kasım’da Decollage Art Space’te.


AHSEN KÜÇÜKÇALIK İLE SULUBOYA ATÖLYESİ

Tarih: 7-14-21-28 KASIM

Saat: 19:00-21:00


Uluslararası sanatçı, ödüllü projelerde imzası bulunan profesyonel fotoğrafçı ve fotoğraf eğitmeni Mira Argun, yirmi beş yıllık deneyimlerinden sentezlediği ve mesleki sırlarla bezenmiş seminerleri ile Decollage Art Space’te!


Beden dili ile iletişimde öne geçmek; karar alma sürecimizin arkasındaki gerçeği bilmek ve bunu yönetmek isteyenler için Fotoğrafik Vizyon Seminerleri birbirinden bağımsız iki bölümden oluşuyor. İstediğiniz bölüme katılabileceğiniz gibi, ikisine birden de katılabilirsiniz. Seminer sonunda katılım sertifikası verilecektir.


SESSHIN PIANO DUO / KONER

Tarih: 9 KASIM

Saat: 20:30


Başak İdil Özen ve Edmon Şar'dan oluşan ikili, Art Nouveau döneminde 20’nci yüzyıl müziğinin öncüleri olmuş, üretimlerinde birbirlerinden beslenip esinlenen ve yeri geldiğinde birbirlerini en ağır şekilde eleştiren üç arkadaşın -Debussy, Satie ve Ravel- eserlerini Decollage Art Space’te yorumluyor.


GÜLÇİN ANIL İLE ARTİST TALK

Tarih: 11 KASIM

Saat: 15:00


Decollage Art Space sanatçısı Gülçin Anıl ile gerçekleştirilecek olan Artist Talk ile sanatçının çalışmaları ve hayatı üzerine konuşacak, küratör ve moderatör Ercan Gür ile “Öz'e Dönüş” sergisi özelinde sohbet edilecektir.


MİRA ARGUN İLE AKILLI TELEFON FOTOĞRAFÇILIĞI ATÖLYELERİ

Tarih: 13-20-27 KASIM

Saat: 19:00-21:00


Uluslararası sanatçı, ödüllü projelerde imzası bulunan profesyonel fotoğrafçı ve fotoğraf eğitmeni Mira Argun’un yirmi beş yıllık deneyimlerinden sentezlediği ve mesleki sırlarla bezenen atölyesi Decollage Art Space’te!


Keşfinden beri yaşamın ayrılmaz bir parçası olan fotoğraf sanatı, artık cep telefonları sayesinde sürekli yanımızda. Bloggerlar, e-ticaret yapanlar, gayrimenkul satıcıları, gezginler, yemek fotoğrafı tutkunları... Bu atölye sizler için özel hazırlandı. Atölye sonunda katılım sertifikası verilecektir.


SİNEM KAYA İLE RESİM VE ŞARAP: EDVARD MUNCH

Tarih: 17 KASIM

Saat: 19:00-22:00


Uzman eğitmenimiz Sinem Kaya ile bu atölyede Edvard Munch’ın “Çığlık” eseri üzerinde çalışacak, sanatçının tekniği ve dönemi üzerine şarap eşliğinde sohbet edeceğiz.


Atölyeye katılım için daha önce resim yapmış olmanıza gerek yok! Tüm malzemeler Decollage Art Space tarafından karşılanacak ve atölye sonunda yaptığınız eseri yanınızda götürebileceksiniz.


ERDAL ÇELİK İLE NEREDEYİZ ŞİMDİ

Tarih: 17 KASIM

Saat: 20:30


Türk müzik dünyasının birçok ödülle taçlanmış ismi Erdal Çelik, 80’ler ve 90’ların sevilen şarkılarıyla dolu repertuarı, güçlü sesi ve dokunaklı şarkılarıyla Decollage Art Space’te!




BOGATAY KÖPRÜLÜ VE SEDEF ERÇETİN / 100’ÜNCÜ YIL KUTLAMA KONSERİ

Tarih: 16 KASIM

Saat: 20:30


Çellist Sedef Erçetin ve besteci-piyanist Bogatay Köprülü, cumhuriyetin kuruluşunun yüzüncü yılını anmak ve onun evrenselliğini ve de kazanımlarını kutlamak için unutulmaz bir müzikal deneyim sunmak üzere bir araya geliyor!


Bu özel etkinlikte, Rachmaninov, Schubert, Brahms, Fauré ve Köprülü'nün eserlerinden oluşan, cumhuriyetin aydınlanma ve çağdaşlaşma hareketine vurgu yapan özel ve zengin bir programı dinleyecek, müziğin evrensel dili aracılığıyla cumhuriyetin önem ve değerini kutlayacağız.



MURAT EVGİN İLE BARIŞ MANÇO ŞARKILARI / KONSER

Tarih: 18 KASIM

Saat: 20:30


Şarkıları ve dizi müzikleriyle kırktan fazla ülkede dinlenen Murat Evgin, “Barış Manço Şarkıları” ile sevenleriyle Decollage Art Space’te buluşuyor.


ÖZLEM BİRKAN İLE MODERN KİNTSUGİ ATÖLYESİ

Tarih: 19 KASIM

Saat: 11:00-17:00


Kintsugi, kırılmış ya da çatlamış seramiklerin ‘’urushi’’ adı verilen özel bir reçine ve altın kullanılarak onarıldığı, tarihi 16’ncı Yüzyıl Japonya’sına dek uzanan bir Japon sanatıdır. Özlem K. Birkan ile Modern Kintsugi atölyemizde kırılan objeleri onarırken Kintsugi yoluyla kişisel yıkımlarımız ve kendimizi onarma sürecimize dair de farkındalık geliştireceğiz.


AYSUN TOKSÖZ İLE MOZAİK ATÖLYESİ

Tarih: 21-22 KASIM

Saat: 19:00-22:00


Mozaik Atölyesi, renk uyumu ve renk analizini öğrenmemizi sağlayarak farklı materyalleri aynı kompozisyon içinde görebilme yetisi kazandıracak. Atölye çalışması sırasında eğitmenimiz Aysun Toksöz, mozaik sanatı hakkında çeşitli bilgiler vererek yaşadığımız toprağın tarihine bizleri yakınlaştıracak. Atölyemize katılmak için daha önce eğitim almanıza gerek yoktur.


SEZEN AKSU AKUSTİK / ALEKSANDRA NADİN BOLŞEN CEREN UNUTMAZ / KONSER

Tarih: 23 KASIM

Saat: 20:30



Türk müziğinin efsanesi Sezen Aksu'nun unutulmaz şarkıları, bu kez büyülü bir akustik atmosferde sahne alıyor. Kalplerimize dokunan şarkılarıyla milyonların gönlünde taht kuran Aksu'nun şarkılarının eşsizliği, müziğin büyüsünü en yoğun şekilde yaşamamızı sağlıyor. Bu kez Sezen Aksu'nun müziği, sade ve samimi bir akustik düzenleme ile Decollage sahnede sizinle buluşuyor.


FLAPPER SWING / KONSER

Tarih: 24 KASIM

Saat: 21:00


Flapper Swing, cazın altın çağı olarak bilinen 1920'lerin ve 1930'ların parti atmosferini Decollage Sahne'ye taşıyor!


Otantik sound'u ve neşeli repertuarıyla Django Reinhardt ve Sydney Bechett'nin ayak izlerini takip eden grup, Gypsy Swing'in en eğlenceli şarkılarıyla sizleri bir zaman yolculuğuna çıkarıyor. İki manouche gitar, saksafon, kontrbas ve vokalden oluşan Flapper Swing'in hem görsel hem de işitsel bir şölen olan konserleri, 25 Ekim Cuma akşamı Decollage Art Space'te.


SİNEM KAYA İLE AKRİLİK RESİM ATÖLYESİ: RENE MAGRİTTE

Tarih: 25 KASIM

Saat: 14:00 - 17:00


Uzman eğitmenimiz Sinem Kaya ile bu atölyede Rene Magritte’ın “Melon Şapkalı Adam” eseri üzerinde çalışacak, sanatçının tekniği ve dönemi üzerine sohbet edeceğiz.


Atölyeye katılım için daha önce resim yapmış olmanıza gerek yok! Tüm malzemeler Decollage Art Space tarafından karşılanacak ve atölye sonunda yaptığınız eseri yanınızda götürebileceksiniz.


IŞIL YÜCESOY İLE ZAMANSIZ ŞARKILAR / KONSER

Tarih: 25 KASIM

Saat: 20:30


Efsanevi oyuncu Işıl Yücesoy, içinizi ısıtacak şarkıları, güzel sohbeti, müzik ve televizyon dünyasından eşsiz anılarıyla Decollage Art Space’e konuk oluyor. “İçmeden Sarhoş”tan “Ya Seninle Ya Sensiz”e, “İspanyol Meyhanesi”nden “Beni Vur”a; Işıl Yücesoy’un şarkıları arasında anlattığı anılarıyla özel bir akşam sizleri bekliyor.


“HAYALİM KAFE AÇMAK” / SEMİNER

Tarih: 29 KASIM

Saat: 19:00-21:00

Rezittoo 2017’den beri hem yurt dışında hem Türkiye’de kafe işletmeciliği yapmaktadır. Bu işin mutfağında, satış kısmında, yönetiminde çalışmakta ve yatırımcılara çeşitli tavsiyeler vermektedir. Çalışmalarından sentezlediği “Hayalim Kafe Açmak” semineriyle bu alanda iş kurmak isteyen herkese yol haritası çizecektir.


Comments


bottom of page