top of page

Decollage Art Space Mayıs Ayı Etkinlikleri Devam Ediyor

Decollage Art Space, Mayıs ayında birçok etkinlikle izleyiciyle buluşmaya devam ediyor. Farklı disiplinleri ortak bir çatı altında buluşturan oluşum, yeni etkinlik takviminde tüm ziyaretçileri bekliyor. Decollage Art Space’in Mayıs ayı programını sizler için derledik.


Decollage Art Space, Mayıs ayında birçok etkinlikle izleyiciyle buluşmaya devam ediyor.


Sinem Kaya ile Çocuk Resim Atölyesi: Henri Matisse

Tarih: 4 Mayıs Cumartesi

Saat: 12:00-14:00


4 Mayıs Cumartesi günü Decollage Art Space olarak Sinem Kaya'nın eşsiz rehberliğinde gerçekleşecek Çocuk Resim Atölyesi'ni siz değerli sanatseverlerin çocuklarına sunuyoruz.

9 - 14 yaş arası çocuklara özel gerçekleşecek atölyede genç sanatçılar, Henri Matisse'in ikonik "Goldfish" eserini yeniden yorumlama şansını bulacaklar. Sanatın gücünü akrilik boyaların canlı renkleriyle tuvallerinde canlandırmak isteyen tüm çocukları bu unutulmaz deneyimin bir parçası olmaya davet ediyoruz.


Özlem Kevser ile Modern Kintsugi Atölyesi

Tarih: 5 Mayıs Pazar

Saat: 11:00-17:00


Decollage Art Space'te, kırıklarınızın altını çizen bir sanatla tanışın: Modern Kintsugi. Geleneksel Japon sanatının eşsiz formunu, Özlem K. Birkan eşliğinde keşfedin. Bu atölye sizi, kırılan seramiklerinizi değerli eserlere dönüştürme yolculuğuna çıkaracak. Kintsugi sanatı, mükemmellik arayışını bir kenara bırakıp kusurları altın vuruşlarla taçlandırarak, onlara yeni bir yaşam veriyor.


Decollage Art Space'te gerçekleşecek bu atölyede, kırıkları altınla birleştirmenin inceliklerini öğrenecek ve eserlerinizle yaşamın akışına artistik bir dokunuş ekleyeceksiniz. Kendi eserlerinizi yaratarak, hikayenizi seramikler üzerinde ölümsüzleştirme şansını yakalayın ve günlük yaşamın zedelenmiş güzelliklerini sanatla yeniden yorumlayın.


Sinem Kaya ile Resim ve Şarap Atölyesi: Johannes Vermeer

Tarih: 10 Mayıs Cuma

Saat: 19:00-22:00


Decollage Art Space'te yaratıcılığınızı keyifli anlarla ortaya çıkaracağınız bir atölye sizleri bekliyor. Sinem Kaya liderliğinde gerçekleşecek Resim ve Şarap Atölyesi, sanatla şarabın mükemmel uyumunu keşfetme fırsatı sunuyor. Katılımcılar, resim yaparken bir yandan da şarap tadımının tadını çıkaracaklar.


Sinem Kaya ile sanatı ve şarabı deneyimleyin, tuvalinizdeki renklerle kendi eserinizi yaratırken sanatsal ifadenizi genişletin. Atölyemiz her düzeydeki sanatsevere kapılarını aralıyor; yaratma arzunuzu bizimle paylaşın, ihtiyacınız olan her şeyi biz temin ediyoruz. Decollage Art Space'in Resim ve Şarap Atölyesi'ne siz de katılın.


Ahsen Küçükçalık ile Suluboya Atölyesi

Tarih: 11 Mayıs Cumartesi

Saat: 11:00-14:00


Decollage Art Space, sanatseverlere muazzam bir deneyim sunmaya hazırlanıyor! Ahsen Küçükçalık'ın rehberliğinde gerçekleşecek Suluboya Atölyesi, 11 Mayıs ve 25 Mayıs tarihlerinde kapılarını aralayacak. Sınırlı sayıda kontenjanla düzenlenen bu özel atölyede katılımcılar, sanatla zihinsel keşiflerini birleştirerek sulu boya tekniğini keşfedecekler.


Atölye süresince, Küçükçalık'ın önderliğinde katılımcılar, tuval üzerine renkleri ve dokuları ustaca işleyerek kendi sanat eserlerini yaratacaklar. Sanatın terapötik gücüyle buluşacak olan katılımcılar, renklerin büyülü dünyasında kendilerine özgü bir yolculuğa çıkacaklar.


Sinem Kaya ile Resim Atölyesi: Gustav Klimt

Tarih: 11 Mayıs Cumartesi

Saat: 15:00-18:00


Decollage Art Space, Sinem Kaya rehberliğindeki Akrilik Boya Resim Atölyesi'ne ev sahipliği yapıyor. 12 Mayıs Anneler Günü'ne özel gerçekleşecek Akirlik Boya Resim Atölyesi'nde, katılımcılar, Gustav Klimt’in ikonik "Anne ve Çocuk" eserini yeniden yorumlama fırsatı bulacaklar. Üstelik iki kişilik kayıtlardaki avantaj da sizleri bekliyor.


Atölye, hem yeni başlayanlar hem de deneyimli sanatseverler için tasarlandı; temel tekniklerden ileri seviye uygulamalara kadar her yönüyle resim yapma sanatını derinlemesine öğrenme imkanı sunuyor.


Fatima Yıldız ile İllüstrasyon Atölyesi: Anneler Günü

Tarih: 12 Mayıs Pazar


Decollage Art Space, Anneler Günü'ne özel bir ilüstrasyon atölyesi düzenliyor. Fatima Yıldız Erkan'ın rehberliğinde gerçekleşecek olan atölyede katılımcılar, duygusal ifadenin gücünü keşfedecekler.


12 Mayıs'ta gerçekleşecek bu etkinlikte, katılımcılar Anneler Günü'nü yansıtan eserler oluştururken, günlük yaşamdan ilham alacaklar ve sevgi ile bağın çizimlerini, renklerin ve hatların diliyle anlatacaklar.


Dengin Ceyhan ile Piyano’nun Kadınları

Tarih: 17 Mayıs Cuma

Saat: 20:30


Decollage Art Space, Türkiye'de bir ilke sahnesini açıyor. Dengin Ceyhan ile "Piyano'nun Kadınları", 17 Mayıs'ta Decollage Sahne'de sizleri bekliyor.


Klasik müziğin unutulmaz kadın bestecilerini onurlandıran 'Piyano'nun Kadınları' projesinde piyanist Dengin Ceyhan'ın eşsiz yorumu müzikseverlerle buluşacak. Kadın bestecilerin eserleri ve hikayelerinden oluşan repertuvar, Ceyhan'ın dokunuşuyla hayat bulacak. Clara Schumann'dan Elif Ebru Sakar'a, tarihin derinliklerinden günümüze uzanan bu etkileyici repertuvarı keşfetmek için sizleri Decollage Art Space'e bekliyoruz. Sanatın gücünü, bu özel konserle yeniden keşfedin.


Aysun Toksöz ile Mozaik Atölyesi

Tarih: 18 Mayıs Cumartesi

Saat: 15:00-18:00


Dünyanın en eski sanatlarından biri olan mozaik sanatının temel tekniklerini ve tarihi önemini öğreneceğimiz Aysun Toksöz ile Mozaik Atölyesi Decollage Art Space'te.


Mozaik Atölyesi, renk uyumu ve renk analizini öğrenmemizi sağlar. Hangi rengin hangi renkle uyumlu olduğunu görebilecek bir göze sahip olmamıza yardımcı olur. Aynı zamanda farklı materyalleri aynı kompozisyon içinde görebilme yetisini kazandırır. Günlük hayatımızda da kullanabileceğimiz kreatif bilgiler vererek kişisel gelişimimizi olumlu yönden etkiler.

Atölye çalışması sırasında eğitmenimiz Aysun Toksöz, mozaik sanatı hakkında çeşitli bilgiler vererek yaşadığımız toprağın tarihine bizleri yakınlaştıracak. Atölyemize katılmak için daha önce eğitim almanıza gerek yoktur.


Auftakt Duo- İki Fransız Romantik

Tarih: 19 Mayıs Pazar


Decollage Art Space, 19 Mayıs Pazar günü, eşsiz bir konsere ev sahlipliği yapıyor: Auftakt Duo.

Çellist Gizem Yılgın ve Piyanist Ahmet Akın Türkmen'in sahne alacağı konserde, romantik dönem Fransız müziğinin iki unutulmaz sanatçısı olan Charles-Camille Saint-Saëns ve bestelemiş olduğu ‘Çello Konçertosu A minör Op.33 No. 1’ eserini ithaf ettiği Luthier Auguste Tolbecque'in eserleri yeniden yorumlanacak.


19. yüzyılın ruhunu yansıtan bu özel gecede, klasik müziğin en zarif örneklerinden birinin canlı performansını deneyimlemeye hazır olun. Müzik, tarih ve tutkunun birleştiği bu etkinlik Decollage Sahne'de sizleri bekliyor.


Barış Kerem Bahar & İrem Yalçıner

Viyola & Piyano Konseri

Tarih: 23 Mayıs Perşembe

Saat: 20:30


Decollage Art Space sahnesi, klasik müziğin eşsiz notalarına ev sahipliği yapıyor.


23 Mayıs Perşembe akşamı, Turkish Viola Society kurucu başkanı, yazar, besteci, İTÜ TMDK öğretim üyesi Doç. Barış Kerem Bahar, müzikseverlerle buluşacak. Konser, Barış Kerem Bahar'ın viyolada, İrem Yalçıner'in piyanoda olacağı unutulmaz bir akşam vaat ediyor. Bu konserde, Bahar ve Yalçıner, dinleyicilere sadece müzikal bir deneyim değil, aynı zamanda besteler arası yolculuklarıyla da benzersiz bir akşam yaşatacaklar.


Programda Fazıl Say, Astor Piazzolla, Robert Schumann ve José Elizondo'nun eserleri seslendirilecek. Fazıl Say'ın Rusen Güneş'e ithaf ettiği solo viyola sonatının Türkiye'de ilk seslendirilişi de bu konserin öne çıkan parçalarından. Konser sonunda B.K.Bahar, eserlerini katılımcılar için imzalayacak. Bu eşsiz geceyi kaçırmamak için Decollage Art Space'e siz de katılın ve sanatın sesine kulak verin.


Işıl Yücesoy ile Zamansız Şarkılar

Tarih: 24 Mayıs Cuma

Saat: 20:30


Decollage Art Space, 24 Mayıs Cuma akşamı Işıl Yücesoy'un akustik konserine ev sahipliği yapıyor. Sanatın ve sesin, notalarla dans ettiği bu akşamda, Berkan Kaya'nın piyanosunun ve Alper Kargın'ın gitarının eşlik ettiği performanslar, ziyaretçilere eşsiz bir müzikal ziyafet sunacak. Müziğin içten anlatımı ve hikayelerle harmanlanan repertuar, dinleyicilere eşsiz dokunuşla yaklaşacak.


Decollage Sahne, müziğin keşifleriyle dolup taşacak ve müziğin kalpten gelen ritmi, katılımcıları derin bir dinleyişe davet edecek. Müzik ve anlatının buluştuğu bu gecede, kaçırılmayacak performanslar, müzikseverlere hatıralarında yer edinecek özel anlar yaşatacak. Işıl Yücesoy'un akustik konserini yaşamak ve müzikle iç içe bir akşam geçirmek için siz de aramıza katılın.


İpek Demirkan ile Kolaj Atölyesi

Tarih: 25 Mayıs Cumartesi

Saat: 15:00-17:00


Decollage Art Space, 25 Mayıs tarihinde İpek Demirkan'ın rehberliğindeki "Öz İfade-Kolaj Atölyesi" ile sizlere özgün bir sanat deneyimi sunuyor. Bu atölyede katılımcılar, kolaj sanatının inceliklerini öğrenirken, aynı zamanda kendilerini ifade etmenin yaratıcı yollarını keşfedecekler. Atölyemizde, kendinizi ifade etmenin yaratıcı yollarını keşfederken, aynı zamanda kolaj sanatının teknik ve estetik boyutlarına dair derinlemesine bilgi edineceksiniz. Bu interaktif ve el üstü çalışma, sanatın kişisel ifade ile nasıl bütünleştiğini göstermek için tasarlandı. Katılımcılar, atölye boyunca kendi duygu ve düşüncelerini görsel bir dille ifade edecekler.


İpek Demirkan'ın uzmanlığı ve rehberliği altında, kişisel yaratıcılığınızı serbest bırakarak sanat yoluyla kendi özünüzü keşfedin. İçsel dünyanızı sanatla buluşturmak için Decollage Art Space'in sıcak ve ilham verici ortamına sizleri bekliyoruz.


Cem Fırat ile Miksoloji ve Tadım Atölyesi

Tarih: 28 Mayıs Salı

Saat: 19:00-22:00


Decollage Art Space, Cem Fırat ile Miksoloji ve Tadım Atölyesi'ne ev sahipliği yapıyor. Atölyede, Cem Fırat rehberliğinde eşsiz bir deneyim sizi bekliyor. Cem Fırat, cin bazlı Forms of Love ve votka bazlı Strawberry Cosmo ile lezzetli kokteylerin hazırlanışını anlatacak. Aynı zamanda eşlikçi lezzetler olarak sunulan Meyve Carpaccio ve Caprese Antipasto ile damak zevkinizi şenlendirecek.


Mira Argun ile 3 Kadrajla Keşfet

Tarih: 30 Mayıs Perşembe

Saat: 19:00-21:00


Decollage Art Space, fotoğrafçılık sanatını keşfetmek isteyen herkesi Mira Argun'un rehberliğindeki "Üç Kadrajda Keşfet" atölyesine davet ediyor. İnteraktif atölyede, farklı ışık ve kompozisyon tekniklerini uygulamalı olarak öğrenme fırsatı bulacak, üç farklı istasyonda çeşitli fotoğraf türlerini deneyimleyerek kendi üslubunuzu geliştireceksiniz. Mira Argun, her bir katılımcının bireysel ilgi ve becerilerine göre özel olarak rehberlik edecek.


Işık oyunlarından kompozisyon kurallarına, detayların öneminden perspektif oyunlarına kadar fotoğrafçılığın tüm inceliklerini keşfetmek için Decollage Art Space'in bu atölyesi ideal bir ortam sunuyor. Akıllı telefonunuzla profesyonel düzeyde fotoğraflar çekmeyi öğrenmek ve yaratıcı vizyonunuzu genişletmek istiyorsanız, "Üç Kadrajda Keşfet" atölyesini kaçırmayın. Yaratıcılığınızı ve teknik becerilerinizi bir sonraki seviyeye taşıyacak bu atölye için yerinizi hemen ayırtın.


Mira Argun ile Akıllı Telefon Fotoğrafçılığı Atölyesi

Tarih: 2-9-16-23 Mayıs Perşembe


Decollage Art Space'te, Mira Argun'un uzmanlığıyla Akıllı Telefon Fotoğrafçılığı Semineri sizleri bekliyor. 2, 9, 16 ve 23 Mayıs tarihlerinde gerçekleşecek bu özel seminer serisinde, akıllı telefonlarınızın kamerasını sanatınızın tuvali olarak kullanmayı öğreneceksiniz.


4 haftalık serüvenin ilk oturumunda Mira Argun, teknik bilgileri aktaracak. İkinci oturumunda pozlama ve kamera ayarları anlatılırken, üçüncü oturumda "Görsel Tasarıma Giriş, Styling, Işık Yönetimi ve Stilllife" konuları işlenecek. Dördünce ve son oturumda ise "Mobil Aplikasyon ile Temel Seviye Fotoğraf Düzenleme"yi konuşacak ve öğreneceğiz.


Her bir katılımcının bilgi seviyesine uygun olarak uyarlanabilecek bu atölyelerde, fotoğrafçılık sanatının sınırlarını zorlayacaksınız. Her oturumda, fotoğrafçılıkta estetiği yakalamanın yollarını keşfederken, pratik bilgilerle donatılacaksınız. Akıllı telefonunuzla göz alıcı fotoğraflar çekmek ve görsel hikayeler anlatmak artık parmaklarınızın ucunda. Decollage Art Space'teki bu seminerle, günlük anları ölümsüzleştirmek için ihtiyacınız olan her şeyi öğrenmeye hazır olun.


Maria Hamalainen ile Sıfırdan Piyanoya 

Her Pazartesi 17:00-20:00


Maria Hamalainen'in rehberliğinde gerçekleşecek "Sıfırdan Piyanoya" atölyesi, müzik tutkunlarını piyano dünyasına adım atmaya davet ediyor. Atölye, katılımcılara müzik notalarını doğru okumanın inceliklerini öğrenme, piyano tekniğinin temel prensipleri ve ergonomisi üzerine detaylı bir yolculuk, virtüözlük becerilerini geliştirme imkanı sunacak.


Maria Hamalainen, piyano parçalarını çalışmak, doğaçlama yapmak ve müzik teorisi, müzik tarihi ile analizi içeren derslerle katılımcılara kapsamlı bir müzik deneyimi yaşatacak. Ayrıca, performansa hazırlanma sürecindeki püf noktaları da atölyenin odak noktalarından biri olacak. Her biri özenle planlanmış bu atölyede, katılımcılar müziğin büyülü dünyasına adım atarak kendi piyano yolculuklarına start verecekler.


Elif Ünlüataer ile Tango Pratiği

Her Pazar 15:00-19:00


Decollage Art Space'te, Elif Ünlüataer’in deneyimli rehberliğiyle gerçekleştirilecek "Practica Techo" Tango pratiğimiz, her pazar günü tango tutkunlarını bir araya getiriyor. Tangoya gönül verenleri ağırlayan bu atölye, pratik yapmanın ve öğrenmenin en doğal ortamını sunuyor.


Tango tutkunları için eşsiz bir fırsat olan bu etkinlik, Arjantin tango müziğinin ritimleriyle sizi dansın büyüsüne davet ediyor. Hali hazırda var olan bilgilerinizi, pratiğe dayalı yaklaşımla tango becerilerinizi geliştirebileceğiniz, soru sorma ve farklı partnerlerle dans ederek deneyim kazanabileceğiniz bir atmosfer sunuyoruz.


Fzt. Esra Diğdem Cebeci ile Pilates

Her Pazartesi-Her Perşembe


Decollage Art Space'te, sağlık ve sanatı birleştiren yeni bir Pilates serisine davetlisiniz. Her hafta sabah ve akşam gruplarıyla düzenlenecek seanslarımız, bedeninizi ve zihninizi güçlendirmeye yönelik bilinçli hareketler üzerine kuruludur ve tüm malzemeler tarafımızdan sağlanmaktadır.


Bu seanslar sadece fiziksel esnekliği ve gücü artırmakla kalmayacak, aynı zamanda sizlere rahatlama ve yenilenme fırsatı da sunacak. Eğitmenimiz, alanında uzman bir fizyoterapist olup, her seviyeden katılımcıya uyarlanabilen programlar sunmaktadır. Aynı zamanda sizleri, VKoffee’de hazırlanan eşsiz bitki çayı ikramımızla serinletmek için bekliyoruz.


Melis Arslan ile Heykel Atölyesi

Her Pazartesi- Her Çarşamba


Decollage Art Space sizleri Melis Arslan önderliğinde düzenlenen Heykel Atölyesi'ne davet ediyor! İnsan vücudunun detaylarından Antik Yunan esintilerine kadar heykel sanatının tüm yönleriyle tanışma fırsatı sizleri bekliyor. Bu atölye, sanatın her seviyesinden meraklısına kapılarını açıyor ve üç saatlik oturumlar boyunca, her bir katılımcıya heykel yapımının püf noktalarını öğretiyor.


4 haftalık veya günlük kayıt seçenekleriyle esnek katılım sağlayabilir, gündüz ya da akşam gruplarına dahil olarak heykelcilik yeteneklerinizi keşfedebilirsiniz. Atölye sonunda, yaratıcılığınızı konuşturarak ortaya çıkardığınız eserleri, sunulan karton çantalarla güvenle taşıyabilirsiniz. Gerekli tüm malzemeler Decollage Art Space tarafından temin ediliyor, siz sadece sanat yolculuğunuza odaklanın. Heykel yapımının sırlarını öğrenmek ve kendi eserlerinizi yaratmak için Melis Arslan ile Heykel Atölyesi'ne kaydolun. Yaratıcı bir deneyim için yerinizi hemen ayırtın!


Sinem Kaya ile Yağlı Boya Resim Atölyesi

Her Salı ve Perşembe


Atölyeye katılım için daha önce resim yapmış olmanıza gerek yok. Temel yağlıboya eğitimi ile başlayarak, her katılımcıya uygun programlarla ilerleyecek atölyede, katılımcıların bireysel ihtiyaç ve eğilimlerine uygun bir biçimde çalışmalar yapılacak, Sanat Tarihi eğitimiyle katılımcıların bakış açısı genişletilecektir.


Atölye 4 haftadan oluşmaktadır. Malzeme listesi atölye öncesinde katılımcılarla paylaşılacaktır.


TREPLEV

Tarih: 4 Mayıs, 7 Mayıs, 14 Mayıs, 26 Mayıs

3 Kat, 3 Part, 90 dakika.


Aşk, ya bir zamanlar muazzam büyük olan bir şeyin büzülüp ufalmış bir kalıntısıdır ya da gelecekte gelişip muazzam büyük bir şeye dönüşecek bir şeyin bir parçasıdır. Ama içinde bulunduğu zamanda tatmin edici değildir. İnsanın beklentisinin çok azını karşılar. 


Olay, Sorin’in göl evinde, Rusya’da, aynı zamanda Decollage Art Space'in üç katında geçer. Seyirciler üç katı da dolaşarak Treplev'in hikayesine ortak olurlar.


"Bu sondan başlayan bir hikaye. Sonunu bildiğimiz bir hikaye. Neyin beni oraya getirdiğiyle hiç ama hiç ilgilenmiyorum neden biliyor musunuz? Çünkü ölüler neden öldükleriyle ilgilenmezler. Ölü ölüdür diri de diri."

Comments


bottom of page