top of page

Decollage Art Space “Treplev” Oyununu Sanatseverlerle Buluşturuyor

Decollage Art Space, Anton Çehov'un ünlü eseri “Martı”dan uyarlanan “Treplev” ile sanatseverlerle buluşuyor. Ümit Erlim ve Başak Kıvılcım Ertanoğlu'nun tasarladığı, 90 dakikalık canlı ve hareketli yapıt, izleyiciyle etkileşime girerek, sergilenen katlar arasında dolaşmasını sağlıyor ve etkinliğin içinde yer almasını hedefliyor. Oyun, 20 Şubat'tan itibaren her hafta Decollage Art Space'te sahnelenecek.


Çehov'un "Martı" eserinden hareketle ve Treplev karakterinin gözünden yeniden kurgulanan, interaktif ve dinamik tiyatro deneyimi "Treplev", üç ayrı kat üzerinde sergilenecek, üç bölümlü bir performans serisi olarak izleyicilerin karşısına çıkıyor. Her bir katta, oyunun farklı bir bölümünün, mekânın atmosferine özgü bir şekilde sunulması amaçlanıyor. 


Ümit Erlim, “Yalnızlar İçin Çok Özel Bir Hizmet”, “Romeo ve Jüliet” ve “Yaşlı Çocuk” oyunları, “Pis Yedili” ve “Yeşilçam” dizisi, “Nadide Hayat” filmindeki performanslarıyla genç kuşağın dikkat çeken ödüllü oyuncularından biri olarak sahneye çıkıyor.  Tiyatro ve sinemada yazar, yönetmen ve oyuncu olarak iz bırakan; "Sen İstanbul’dan Daha Güzelsin" ile “En İyi Kadın Oyuncu” ödülünü kazanmış Başak Kıvılcım Ertanoğlu ise oyunun yönetmenliğini üstleniyor. 


Decollage Art Space, Anton Çehov'un ünlü eseri “Martı”dan uyarlanan “Treplev” ile sanatseverlerle buluşuyor.

bottom of page