top of page

“Elvis”, İzleyiciyle Buluşmaya Hazırlanıyor

Oscar’lı sinemacı Baz Luhrmann’ın Elvis Presley’nin hayatını ve müziğini irdelediği, başrollerinde ise Austin Butler ve Oscar ödüllü Tom Hanks’in yer aldığı Warner Bros. Pictures yapımı film “Elvis”, 24 Haziran’da sinemaseverlerle buluşacak.

Bütünüyle sinematik bir drama olan filmde Elvis'in (Butler) hikâyesi, esrarengiz menajeri Albay Tom Parker (Hanks) ile karmaşık ilişkisinin merceğinden aktarılıyor. Parker'ın anlatımı doğrultusunda şekillenmiş olan film, Presley'nin şöhrete kavuşmasıyla benzeri görülmemiş bir yıldıza dönüşümü arasında geçen 20 yılı aşkın sürede ikilinin arasındaki karmaşık dinamiğini işlerken, fon olarak Amerika'nın gelişen kültürel manzarasını ve kaybolan masumiyetini kullanıyor. Bu yolculuğun merkezinde Elvis'in hayatındaki önemli ve etkili insanlardan biri olan Priscilla Presley (Olivia DeJonge) yer alıyor.

Oscar adayı Luhrmann’ın (“The Great Gatsby”, “Moulin Rouge!”) yönettiği filmin senaryosu Luhrmann, Sam Bromell, Craig Pearce ve Jeremy Doner’ın, hikâyesi ise yine Luhrmann ve Jeremy Doner’ın imzasını taşıyor. Filmin yapımcılığını Luhrmann, Oscar ödüllü Catherine Martin (“The Great Gatsby”, “Moulin Rouge!”), Gail Berman, Patrick McCormick ve Schuyler Weiss; yönetici yapımcılığını ise Toby Emmerich, Courtenay Valenti ve Kevin McCormick gerçekleştiriyor.







Comments


bottom of page