top of page

Güher Elçiçek’in “Dönüşüm” Sergisi Uzatıldı

Multidisipliner sanatçı Güher Elçiçek’in “Dönüşüm” adlı sergisi, Marcus Graf küratörlüğünde, 25 Mayıs - 31 Temmuz tarihleri arasında Göztepe’de yer alan G&G Sanat Merkezi’nde ziyaret edilebiliyor. Sergi, dönüşüm kavramının imgesel bir alegorisi olarak kelebeğe dair referanslar kullanıyor ve değişim kavramını tartışıyor. 


Resimden seramik ve enstalasyona kadar uzanan yelpazede işler sunan sanatçı, soyutlama ile figürasyon eşiğinde duran parçalarda felsefedeki evrimsel değişim fikrini tartışıyor. Deformasyon ve temsilin yanı sıra doku ve renkler de Elçiçek’in işlerinde önemli bir rol oynuyor. Elçiçek’in mikro ile makro perspektifler arasında sürekli gidip gelmesi, izleyiciye gerçeklik konusundaki yeni estetik ve entelektüel görüşleri keşfetme olanağı sunuyor. İzleyici ayrıca evrimsel değişimin tetikleyici enerjisi olarak dönüşüm fikrini irdeleme fırsatı yakalıyor.


Multidisipliner sanatçı Güher Elçiçek’in “Dönüşüm” adlı sergisi, Marcus Graf küratörlüğünde, 25 Mayıs - 31 Temmuz tarihleri arasında G&G Sanat Merkezi’nde görülebilir.

Comments


bottom of page