top of page

Hüseyin Rahmi Gürpınar Uyarlaması “Cadı” Filminden İlk Fragman Paylaşıldı

Hüseyin Rahmi Gürpınar’ın aynı adlı romanından esinlenen, Erman Bostan’ın senaryosunu yazdığı ve yönetmenliğini üstlendiği “Cadı” filminden ilk fragman ve teaser afiş yayınlandı. Başrollerinde Furkan Andıç ve Buse Meral’in yer aldığı, psikolojik gerilim türündeki film 26 Nisan’da vizyona giriyor.


Naşit Nefi Efendi’ye Furkan Andıç’ın, Buse Meral’in de Fikriye’ye hayat verdiği yapım, Osmanlı İmparatorluğu’nun çöküş günlerinde, genç bir dul olan Fikriye’nin zorla evlendirildiği Naşit Nefi Efendi ve yaşadığı köşk hakkındaki Cadı söylentilerinin ardındaki gizemi çözmeye çalışırken gelişen gerilim dolu olayları konu ediniyor.


Filmin oyuncu kadrosunda Çağdaş Onur Öztürk, Süreyya Kilimci, Elif Ürse, Manolya Maya, Hüseyin Soyaslan, Cengiz Orhonlu, Dilara Duman, Yağız Ata Dinçer, Ekin Pasvanoğlu ve Türk Sineması’nın usta isimlerinden Nur Sürer gibi başarılı oyuncular yer alıyor. WOW STUDIOS yapımıyla gerçekleşen filmin müziklerinde ise Ercüment Orkut, Cem Tuncer, Sabina Khujaeva imzası bulunuyor. 


Erman Bostan’ın senaryosunu yazdığı ve yönetmenliğini üstlendiği “Cadı” filminden ilk fragman ve teaser afiş yayınlandı.


bottom of page