top of page

İKSV Galaları’nda İki Yeni Filmin Ön Gösterimi için Biletler Satışta

İKSV Galaları, 11 dalda Oscar adayı olan ve Venedik Film Festivali’nde Altın Aslan kazanan “Zavallılar”ın (Poor Things) yönetmeni Yorgos Lanthimos’un yeni filmi “Merhamet Hikâyeleri”ni vizyona girmeden önce 1 ve 2 Temmuz’da sinemaseverlerle buluşturuyor. Özel ön gösterim için biletler Passo resmi web sitesinden satın alınabilir.


Dünya prömiyerini mayıs ayında Cannes Film Festivali'nde ana yarışmada yapan ve Jesse Plemons'a En İyi Erkek Oyuncu ödülünü kazandıran filmin yıldızlarla dolu oyuncu kadrosunda Emma Stone, Jesse Plemons, Willem Dafoe, Margaret Qualley, Hong Chau, Joe Alwyn, Mamoudou Athie ve Hunter Schafer yer alıyor. Filmin müzikleri ise “Zavallılar”ın da müziğini besteleyen Jerskin Fendrix imzasını taşıyor.


Lanthimos’un senaryosunu “Köpek Dişi” ve “The Lobster”da işbirliği yaptığı Efthimis Filippou ile birlikte yazdığı “Merhamet Hikâyeleri”, farklı öyküler anlatan "üç parçalı bir masal" olarak tanımlanıyor. Hkâyeler, hayatının kontrolünü ele geçirmeye çalışan çaresiz bir adamı, denizde kaybolan karısının geri döndüğünü ancak farklı biri gibi göründüğünü fark eden bir polis memurunu ve özel yeteneklere sahip birini bulmaya kararlı bir kadını izliyor.


Biletler passo.com.tr, Passo mobil uygulaması, Passo perakende satış noktaları ile İKSV gişeden ( 15-19 Haziran ve Pazar hariç her gün 10.00-13.00 ve 14.00-18.00 arası) alınabilir.


“Merhamet Hikâyeleri”

Comments


bottom of page