top of page

Istanbul Fringe Festival Sona Erdi

Bu yıl YouTube, Zoom, WhatsApp ve diğer sosyal medya mecralarından ücretsiz olarak gerçekleştirilen Istanbul Fringe Festival, dün akşam (28 Eylül) sona erdi. 21 – 27 Eylül tarihleri arasında festivalin YouTube sayfasından izlenebilen performansların yanı sıra, Instagram ve YouTube üzerinden yapılan söyleşiler toplamda 30 binin üzerinde görüntülenme aldı.

Türkiye’den ve yurt dışından toplam 15 ekibin işlerini, söyleşi ve atölyeleri hafta boyunca seyircilere açan Istanbul Fringe Festival, açılış etkinliği sponsoru ENKA Sanat, resmi sponsoru CarrefourSA, destek sponsorları +1 ve BMI’ın katkılarıyla 21 – 27 Eylül tarihleri arasında YouTube, Zoom, WhatsApp ve diğer sosyal medya mecralarında ücretsiz olarak gerçekleşti.

Istanbul Fringe Festival 2020’nin tek canlı performansı, Zwermers ekibinin Pan~// Catwalk işi, MU Hybrid Art House iş birliği ile festivalin YouTube kanalından canlı yayımlandı. Performans, MU Hybrid Art House’da fiziksel olarak sergilenirken, aynı anda Istanbul Fringe Festival’ın YouTube kanalında yer aldı. Festival kapsamındaki Nadir Sönmez’in “Erkek Cinayeti” adlı performansı, 12.00-00.00 saatleri arasında WhatsApp üzerinden takip edildi. 12 saat süren performansa 100’den fazla kişi katıldı.


bottom of page