top of page

“Kimlik Göstergeleri” Karma Sergisi Açıldı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Kültür AŞ’nin kamusal sergi alanı olan Taksim Sanat, Beral Madra küratörlüğündeki “Kimlik Göstergeleri” sergisine 26 Ocak tarihinden itibaren ev sahipliği yapıyor.


Sanat danışmanlığını Ferhat Özgür’ün yaptığı “Kimlik Göstergeleri” sergisi, 25 sanatçının resim, fotoğraf, video, heykel ve çeşitli teknikte yerleştirmelerini sanatseverlerle buluşturuyor. Sanatçıların geleneksel resim ve imge üretme tekniklerini kullanarak ürettikleri eserlerden oluşan sergi, günümüzdeki görsel, ilişkisel anlatım ve estetikle hakikat arayışı olarak da değerlendirilen sanat üretimine odaklanıyor.


Sergide; Adil Öksüz, Ahmet Berkay Koçak, Ahmet Mansuroğlu, Alara Başar, Barış Kandemir, Büşra Aycı, Büşra Kuruçay, Ecem Özalp, Eda Nur Bulut, Elif Karagöz, Elif Şen, Emine Erdağ, Ercan Vural, Erdal Demir, İlhak Altıparmak, İrem Hatipoğlu, Metin Katırcılar, Nagehan Kutlu Beyhan, Nuray Çiçek, Özkan Işık, Semra Bayram, Sümeyye Aydemir, Yağmur Kevser Barutçu, Yaşar Can Öztürk ve Yeliz Akarsu’nun yapıtları yer alıyor.


“Kimlik Göstergeleri” sergisi, 25 Şubat tarihinden itibaren görülebilir.


Yağmur Kevser Barutçu, "Birinin Oyunu"

bottom of page