top of page

KüçükÇiftlik Bahçe Tiyatrosu “Fahrenheit 451” Oyunu ile Başlıyor

KüçükÇiftlik Park’ın 2020 yazında hayata geçirdiği ve dört açık hava sezonunda yaklaşık 80 temsilde 30 bini aşkın tiyatroseveri ağırlayan “KüçükÇiftlik Bahçe Tiyatrosu”, 10 Temmuz Çarşamba akşamı tiyatroseverlerle buluşacak. Gala gecesinde Tatbikat Sahnesi’nin, kitapların yakıldığı distopik bir dünyada kendi varoluşunu bulan bir itfaiye erinin hikâyesini anlatan oyunu “Fahrenheit 451” sahnelenecek.


Bireylerin tekdüze yaşam tarzını benimsediği distopik bir dünya içinde yeniden bilinçlenmenin hikâyesini anlatan oyun, insan psikolojisinden başlayarak toplum düzenine yayılan bu denetlenemez kâbusta, kurtuluş mümkün olsa bile onu gerçekleştirmenin her zaman mümkün olup olmadığı sorusuna yanıt arıyor.


Distopik edebiyatın başyapıtlarından Ray Bradbury imzalı “Fahrenheit 451”i Erdal Beşikçioğlu rejisiyle seyircisiyle buluşturan oyunda Erdal Beşikçioğlu, Elvin Beşikçioğlu, Ünsal Coşar, Fatih Sönmez, Selin Tekman, Selin Zafertepe, Meli Yılmaz, Eda Eğilmez, Gizem Memiç, Adem Aydil ve Jehat Kaplan aynı sahneyi paylaşıyor. 


Bahçe Tiyatrosu’nun tam programı önümüzdeki günlerde açıklanacak. Kapı açılış saati 19.30, oyunların başlama saati ise 21.00 olan oyunların biletleri Mobilet’ten ve KüçükÇiftlik Park gişesinden satın alınabilir.


“KüçükÇiftlik Bahçe Tiyatrosu”,  “Fahrenheit 451” oyununu tiyatroseverlerle buluşturacak.

Comments


bottom of page