top of page

Martin Scorsese Yönetmenliğindeki “Dolunay Katilleri” UNIQ Hall’da Sinemaseverlerle Buluşuyor

İKSV Galaları kapsamında “Dolunay Katilleri” filmi, ilk kez İstanbul izleyicisiyle buluşacak. UNIQ Hall ev sahipliğinde beyazperdeye taşınacak yapım 12 Ekim Perşembe akşamı, saat 20:00’da UNIQ Hall’da yapılacak gala gösterimiyle sinemaseverlerin beğenisine sunulacak.


Efsanevi yönetmen Martin Scorsese imzası taşıyan film, başrollerinde olağanüstü performanslarıyla dikkat çeken Leonardo DiCaprio ile Robert De Niro'yu buluşturuyor.


Filmin konusu, Oklahoma'da meydana gelen ve FBI'ın kuruluşuyla sonuçlanan Kızılderili cinayetlerini konu alıyor. 1920’lerde, Oklahoma'daki Osage Kızılderili toplumu üyeleri, topraklarında petrol keşfedildikten sonra faili meçhul cinayetlere kurban gitmeye başlar. Ölenlerin sayısı artınca vakayı Araştırma Bürosu devralır. Soruşturma derinleştikçe yaşanan vahşetin ardında korkunç bir sır, ağır bir trajedi olduğu ortaya çıkar. Yürütülen süreç ile paralel Federal Soruşturma Bürosu’nun kuruluşunu da mercek altına alan film, Scorsese'nin eşsiz anlatımıyla ABD tarihinin köşe taşlarına ışık tutuyor.


“Dolunay Katilleri” için biletler, 7 Ekim Cumartesi gününden itibaren Passo resmi web sitesi üzerinden satın alınabilir.


"Killers of The Flower Moon", 12 Ekim'de UNIQ Hall’da yapılacak gala gösterimiyle sinemaseverlerin beğenisine sunulacak.

bottom of page