top of page

METT Bodrum Beach Resort “True Essence” Sergisini Ağırlıyor

METT Hotels & Resorts’un Türkiye’deki ilk oteli olan METT Bodrum Beach Resort, 2024’te de yeni nesil sanat galerisi Muse Contemporary ile işbirliği yaparak “True Essence” sergisi ile misafirlerini buluşturuyor. Küratörlüğünü Ayşe Pınar Akalın'ın üstlendiği sergi, 15 Haziran - 15 Eylül tarihleri arasında görülebilecek.


Sanatsal vizyonlarıyla öne çıkan 12 farklı sanatçının toplamda 38 eserinin bulunduğu “True Essence” sergisi, her sanatçının kendine özgü yorumuyla sanatın temel ve saf halini keşfetmeyi amaçlıyor. Serginin seçkisi sanatçıların üretim dönemlerinin en önemli dönüm noktalarını ve en samimi oldukları eserleri dahil etmeye odaklanıyor. Farklı disiplinlerden eserlerin bir araya gelmesiyle oluşan bu sergi, sanatseverlere çok yönlü ve zengin bir deneyim sunuyor. 


"True Essence" sergisi; Alea Pınar Du Pre, Alex Petunin, Artem Martis, Canan Savaş, Jeff Robb, Kadir Akorak, Kübra Doğu, Laurence Jenk, Mehmet Sinan Kuran, Nezih Çavuşoğlu, Yasemin Vardarlılar ve Yulia Batyrova & Marat Mukhametov’un farklı disiplinlerden eserlerine yer veriyor.


Küratörlüğünü Ayşe Pınar Akalın'ın üstlendiği “True Essence” sergisi, 15 Haziran - 15 Eylül tarihleri arasında görülebilecek.

Comentarios


bottom of page