top of page

Mustafa Bağcı’nın “Masalsı İzler” Sergisi Simbart Projects’te Devam Ediyor

Simbart Projects, Mustafa Bağcı’nın “Masalsı İzler” isimli ilk kişisel sergisine, 29 Haziran tarihine kadar ev sahipliği yapıyor. Sergi sanatçının endüstriyel nesne, doğa ve insan ilişkisi üzerine olan üretimlerini bir araya getiriyor. Bağcı, üretimlerini çoğunlukla dikotomi kavramı üzerine kurarken geçmiş ve şimdi arasında bağlantı kurmaya çalışıyor. Çalışmalarını üretirken sürecin deneyimlenmesini de üretimin bir parçası olarak gören sanatçı, endüstrinin parçası olan didaktik, ikaz amaçlı kullanılan ve genele hitap eden piktogramların anlamlarını manipüle edip kişiselleştirerek üretimlerinde kullanıyor. 


Mustafa Bağcı'nın “Masalsı İzler” sergisi, insanın sürekli ileri gitme çabası etrafında doğadan uzaklaştığı bir alana farkındalık yaratırken içinde ironi barındıran imgeler ve zıtlıklar sanatçının ifade biçimini destekleyen unsurlar olarak izleyici ile buluşuyor.


Simbart Projects, Mustafa Bağcı’nın “Masalsı İzler” isimli ilk kişisel sergisine, 29 Haziran tarihine kadar ev sahipliği yapıyor.

Comments


bottom of page