top of page

Netflix 2023’te Yayımlanacak Film Seçkisini Duyurdu

Netflix, 2023’te sinemaseverler için birbirinden farklı türleri bir araya getiren, görkemli bir film seçkisi sunuyor. Platform, başrolünde Jennifer Lopez’e yer veren “The Mother”, izlenme rekorları kıran aksiyon filmi “Extraction”ın devam filmi “Extraction 2”, Gal Gadot’un istihbarat ajanı Rachel Stone’u canlandırdığı “Heart of Stone” ve çok daha fazla filmi izleyiciyle buluşturacak. Bu sene izleyiciyle buluşacak Netflix filmlerini sizler için derledik.


“The Mother”


Jennifer Lopez’in başrolünde yer aldığı, aynı zamanda yapımcılığını üstlendiği “The Mother”, 12 Mayıs 2023’te izleyiciyle buluşacak. Niki Caro’nun yönettiği filmin oyuncu kadrosunda Jennifer Lopez ile beraber Joseph Fiennes, Omari Hardwick, Gael Garcia Bernal, Paul Raci ve Lucy Paez yer alıyor. Tehlikeli düşmanlardan kaçan bir suikastçıyı konu alan film, bu suikastçının yıllar önce terk ettiği kızını korumak için gizlendiği yerden çıkmasıyla gelişen olayları ekrana taşıyor.


“Extraction 2”


Chris Hemsworth, Netflix'in izlenme rekorları kıran aksiyon filmi “Extraction”ın devam filmi “Extraction 2” ile Tyler Rake rolüyle ekranlara geri dönüyor. İlk filmdeki olaylarda ölümden dönen Rake, gizli operasyonlarda görev alan Avustralyalı bir paralı asker olarak bu kez bir başka ölümcül göreve gönderilir. Gürcistanlı zalim bir gangsterin rehin alınmış, harap hâldeki ailesini tutuldukları hapishaneden kurtarmak zorundadır.


“Heart of Stone”


Gal Gadot'un istihbarat ajanı Rachel Stone'u canlandırdığı, Tom Harper imzalı “Heart of Stone”, 11 Ağustos 2023’te Netflix’te yayımlanacak. Filmin oyuncu kadrosunda Gal Gadot ile beraber Jamie Dornan, Alia Bhatt, Sophie Okonedo, Matthias Schweighöfer, Jing Lusi, Paul Ready gibi isimler yer alıyor.


“Lift”


F. Gary Gray'in yönettiği, Daniel Kunka, Emerald Fennell ve Simon Kinberg’in kaleme aldığı “Lift” adlı film, 25 Ağustos’ta gösterime girecek. Film, terör saldırısını önlemek için tutulan uluslararası bir soygun ekibinin, soygunu uçakta ve bir uçuş sırasında gerçekleştirmesini konu ediniyor. Kevin Hart, Gugu Mbatha-Raw, Vincent D'Onofrio, Úrsula Corberó, Billy Magnussen, Jacob Batalon, Jean Reno, Sam Worthington gibi isimlerden oluşan oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çekiyor.


“Rebel Moon”


Zack Snyder ve Netflix, “Army of the Dead”den sonra bilim kurgu ve macera türündeki “Rebel Moon” için yeniden bir araya geliyor. Zack Snyder’ın senaristleri arasında yer aldığı film, 22 Aralık’ta izleyiciyle buluşacak. Filmde konu edinilen, galaksinin bir ucunda huzur içinde yaşayan bir koloni, acımasız Balisarius'un orduları tarafından tehdit edilir. Bu tehdide karşı mücadele etmek isteyen koloni halkı, komşu gezegenlerden kendilerine destek olacak savaşçılar getirmesi için Kora adında geçmişi sır dolu bir kadını göreve gönderir. Filmde Sofia Boutella, Djimon Hounsou, Ed Skrein, Michiel Huisman, Bae Doona, Ray Fisher ve Charlie Hunnam rol alırken; usta oyuncu Anthony Hopkins ise Jimmy karakterine sesiyle hayat veriyor.


“Luther: The Fallen Sun”


Ödüllü efsanevi dizinin devamı niteliğindeki “Luther: The Fallen Sun” filminde Idris Elba, John Luther karakteriyle yeniden izleyici karşısına çıkıyor. Idris Elba’ya Cynthia Erivo, Andy Serkis ve Dermot Crowley’nin eşlik ettiği yapım, 10 Mart’ta Netflix’te izleyiciyle buluşacak. Korkunç bir seri katil Londra’ya dehşet saçarken, başarılı ama gözden düşmüş dedektif John Luther parmaklıklar arkasındadır. Zamanında yakalayamadığı siber psikopat şimdi onunla alay etmektedir ve Luther, yarım bıraktığı işi ne pahasına olursa olsun bitirmek için hapishaneden kaçmaya karar verir.


“The Killer”


David Fincher’ın imzalı, heyecanla beklenen “The Killer”, 10 Kasım Netflix’te gösterime girecek. Alexis Nolent (a.k.a Matz) tarafından yazılan ve Luc Jacamon tarafından çizilen, aynı isimli çizgi roman serisinden uyarlanan film, acımasız bir suikastçının hayatını konu alıyor. Filmin oyuncu kadrosunda Michael Fassbender, Tilda Swinton, Charles Parnell, Arliss Howard ve Sophie Charlotte bulunuyor.


“Maestro”


Bradley Cooper’ın yazıp yönettiği ve başrolünde yer aldığı “Maestro”, dünyanın en başarılı müzisyenlerinden Leonard Bernstein ve eşi Felicia Montealegre Cohn Bernstein arasındaki aşk hikâyesini konu alıyor. Hayata ve sanata bir aşk mektubu olarak görülen bu film, aile ve sevgi kavramlarının duygusal açıdan destansı tasvirini de gözler önüne seriyor. Filmin yapımcıları arasında Martin Scorsese ve Steven Spielberg gibi iki usta isim yer alıyor. “Maestro”da Bradley Cooper’a Carey Mulligan, Maya Hawke, Matt Bomer ve Sarah Silverman eşlik ediyor.


bottom of page