top of page

Netflix “Atlas” Filminden İlk Fragmanı Paylaştı

Senaryosunu Leo Sardarian ve Aron Eli Coleite’in kaleme aldığı, yönetmenliğini ise Brad Peyton’ın üstlendiği “Atlas” filminden ilk fragman yayımlandı. Jennifer Lopez’in başrolünü üstlendiği yapım, 24 Mayıs’ta Netflix’te izleyici ile buluşacak.


Merakla beklenen filmde Lopez yapay zeka konseptine derin bir güvensizlikle yaklaşan misantrop veri analisti Atlas Shepherd’ı canlandırıyor. Ortak ve gizemli bir geçmişi paylaştığı firari bir robotun peşine düşen Shepherd’ın planları ters gittiğinde, insanlığın geleceğini yapay zekadan kurtarmak için yine yapay zekaya güvenmekten başka seçeneği kalmıyor. 


Yapay zekaya karşı derin bir güvensizlik duyan başarılı misantrop veri analisti Atlas Shepherd, kendisiyle gizemli bir geçmişe sahip firari bir robotu yakalamak için bir göreve katılır. Ancak her şey ters gittiğinde, insanlığın geleceğini yapay zekadan kurtarmanın tek şansının ona güvenmek olduğunu fark edecektir. 


Jennifer Lopez’in yanı sıra filmin oyuncu kadrosunda Simu Liu, Sterling K. Brown, Gregory J. Cohan, Abraham Popoola, Lana Parrilla ve Mark Strong gibi isimler yer alıyor.


Jennifer Lopez’in başrolünü üstlendiği "Atlas" adlı yapım, 24 Mayıs’ta Netflix’te izleyici ile buluşacak.

bottom of page