top of page

Nuri Bilge Ceylan’ın “Kuru Otlar Üstüne” Filminden İlk Fragman Yayımlandı

Nuri Bilge Ceylan’ın, 76. Cannes Film Festivali’nde “Altın Palmiye” ödülü için yarışan “Kuru Otlar Üstüne” isimli son filmi, BİR FİLM dağıtımıyla beyaz perdeye taşınacak. Sinemaseverlerin merakla beklediği filmin Türkiye’deki vizyon tarihi ise henüz belli değil. Yapımın oyuncu kadrosunda Deniz Celiloğlu, Merve Dizdar, Musab Ekici ve Ece Bağcı gibi usta isimler yer alıyor.


“Kuru Otlar Üstüne”, Doğu Anadolu'nun ücra bir köyünde dört yıl zorunlu görev yaptıktan sonra İstanbul'a tayin edilme hayali kuran Samet ismindeki genç bir öğretmeni konu ediniyor. Meslektaşı Kenan ile birlikte iki kız öğrenci tarafından asılsız bir şekilde tacizle suçlanınca Samet'in hayalleri paramparça oluyor. Yaşadığı sıkıntıların üstesinden gelmesine yardımcı olabilecek başka bir öğretmen olan Nuray ile tanıştıklarında ise olayların seyri değişiyor.


Nuri Bilge Ceylan’ın, 76. Cannes Film Festivali’nde “Altın Palmiye” ödülü için yarışan “Kuru Otlar Üstüne” isimli son filmi BİR FİLM dağıtımıyla beyaz perdeye taşınacak.

bottom of page