top of page

“Sen Büyümeye Bak” Filminden İlk Fragman Yayımlandı

Netflix, Kaan Urgancıoğlu'nun başrolünde yer aldığı “Sen Yaşamaya Bak”ın devam filmi “Sen Büyümeye Bak” için yayın tarihini özel bir video ile duyurdu. Sevdikleri kadını kaybeden bir baba ile oğlunun hayatlarına devam ederken birbirlerini iyileştirmelerini etkileyici bir şekilde aktaran film, tüm dünyayla aynı anda 23 Mayıs'ta yalnızca Netflix'te yayınlanacak.

Yönetmen koltuğunda Ketche, yapımcı koltuğunda ise Timur Savcı, Cemal Okan ve Murat Dalkılıç isimlerinin bulunduğu filmin senaryosu ise Hakan Bonomo tarafından kaleme alındı.


Kaan Urgancıoğlu’na (Fırat) Melisa Aslı Pamuk’un (Sezen) eşlik ettiği filmde; Fırat ve Can (Mert Ege Ak), Melisa'yı kaybettikten sonra onu asla unutmamaya söz verirken, kendileri için küçük bir dünya yaratmaya çalışırlar. Ortak bir acıyla bağlanan bu ikili, hem iki taze ev arkadaşı hem de bir baba ve oğul olurlar. Her ikisi için de zor geçen bir yılın ardından Fırat, aşkı yeniden bulmasına yol açacak tesadüfler ile karşılaşır ve hayatlarına yeni biri girer.


Filmin oyuncu kadrosunda Ezgi Şenler (Fatoş), Çağdaş Onur Öztürk (Emrah), Asaf Baydar (Nedim),  Milane Eren (Leyla Yaz), Alper Baytekin (Komedyen) ve Perihan Savaş (Reyhan) yer alıyor.


“Sen Büyümeye Bak” tüm dünyayla aynı anda 23 Mayıs'ta yalnızca Netflix'te yayınlanacak.

bottom of page