top of page

Sibel Kırık Kişisel Sergisiyle Simbart Projects’te

Sibel Kırık’ın “Yeni Bir Uzam İnşası: Vahşi Siz” adlı kişisel sergisi, 30 Aralık tarihine kadar Simbart Projects’te sanatseverlerle buluşuyor. Sergi, Sibel Kırık’ın ilgilendiği konular arasında yer alan eş zamanlılık, tuhaf karşılaşmalar ve ilişkilerin etrafında oluşturulan mekân formlarının yan yana ve üst üste gelişleriyle yeni bir mekânla birlikte bir zaman meydana getirmesi üzerine kuruluyor.


Süreklilik olarak algılanan zamanın parçalanması ve katmanlar hâlinde bir anda var olması, bunun sonucu olarak bir bakışta tüm anların yüzeyde belirmesi işlerinde öne çıkıyor. Eserlerde, distopik uzamlarda üst üste bindirilmiş veya iç içe geçmiş zaman ve mekândaki değişimler ve çatışkılar görünüyor; var olan her şey aynı anda yıkımını da içinde yaşıyor. Bu da bizi modern kültür ve doğa arasında bir ayrım oluşturan görüşlerini aşan yeni bir bakış açısı oluşturmaya zorluyor.


Sibel Kırık’ın “Yeni Bir Uzam İnşası: Vahşi Siz” adlı kişisel sergisi, 30 Aralık tarihine kadar Simbart Projects’te sanatseverlerle buluşuyor.





Comments


bottom of page