top of page

“Sonrası: İnsan İzlerinin Çözülüşü” Karma Sergi Galeri 77’de Açılıyor

Galeri 77, “Sonrası: İnsan İzlerinin Çözülüşü” ismini taşıyan ve sanatçı portföyünden isimleri bir araya getiren karma sergiye 5 Mayıs tarihine kadar ev sahipliği yapıyor. Sergi, doğa ve insan arasındaki karmaşık ve sömürü üzerine kurulu olan ilişkiyi inceleyen ve insanın ayak izlerinin yok olma serüvenini tasvir ediyor.


Sergi düşündürücü eserler ve sürükleyici kareler aracılığıyla doğa ile ilişkimizi, gezegenimizin ekosisteminin hassas dengesi üzerindeki derin etkimizi ve dünyanın sakinleri olarak rolümüzü yeniden değerlendirmeye çağırıyor. İnsanların artık var olmadığı bir dünyayı hayal etmek, olası sonuçları keşfetmek ve doğanın kaderini şekillendirmedeki rolümüz üzerine düşünsel bir deneyim sunuyor. 

   

Eser seçkisi Karen Arakel, Roman Babakhanian, Mehmet Resul Kaçar, Roman Kakoyan, David Martirosyan, Sergey Narazyan ve Arthur Tonakanyan’ın çarpıcı işlerini bir araya getiriyor.


Galeri 77, “Sonrası: İnsan İzlerinin Çözülüşü” ismini taşıyan ve sanatçı portföyünden isimleri bir araya getiren karma sergiye 5 Mayıs tarihine kadar ev sahipliği yapıyor.

bottom of page