top of page

Swatch x Tate Gallery Koleksiyonu Satışta

Sanat, hepimizi farklı yerlere götürme gücüne sahip olduğu gibi sanata zaman ayrıldığında da bambaşka perspektifler sunabilir. Swatch bu yıl, Art Journey aracılığıyla daha fazla insana daha fazla sanatı ulaştırabilmek için dünyaca ünlü Tate Gallery ile iş birliği yaptı.


Swatch x Tate Gallery Koleksiyonu, daha önceki sanat iş birliklerinde görülmemiş bir şekilde Swatch markasının özünü yansıtıyor. Koleksiyonda Britanya’nın en büyük ressamlarından biri JMW Turner, Modernizmin öncüsü olarak bilinen Marc Chagall, İspanyol ressam Joan Miró, 20’nci yüzyılın başlarında Paris’te Kübizm ile ilişkilendirilen avangart akımın öncülerinden Fernand Léger, Resim sanatı üzerinde önemli etkisi olan Fransız sanatçı Henri Matisse, İngiliz sanatçı Wilhelmina Barns-Graham ile son olarak büyük ölçekli heykelleri ve enstalasyonlarıyla tanınan Fransız-Amerikalı sanatçı Louise Bourgeois yer alıyor.


Swatch bu yıl, Art Journey aracılığıyla daha fazla insana daha fazla sanatı ulaştırabilmek için dünyaca ünlü Tate Gallery ile iş birliği yaptı.


Comments


bottom of page