top of page

“Time is LOVE; Bir Dünya Gezisi Sahnesi” Grup Sergisi Açıldı

Horoz Lojistik’in 80’inci yılı vesilesiyle, küratörlüğünü Sanatatak kurucusu ve eleştirmen Ayşegül Sönmez’in üstlendiği “Time is LOVE; Bir Dünya Gezisi Sahnesi” başlıklı grup sergisi, 29 Ocak tarihine kadar, Ortaköy Kethüda Hamamı’nda ziyaret edilebiliyor.

Ömer Uluç, Murat Tosyalı, Cihat Burak, Seçkin Pirim, Erdağ Aksel, Esra Gülmen, Charles Fréger, :mentalKLINIK, Mahmut Celayir, Cengiz Tekin’in de yer aldığı, toplam 34 sanatçı ve oluşumun katıldığı sergi en hassas kavram olan zaman ve yolculuğu sanatçıların gözüyle sorgularken, ziyaretçilerini de kendi zamanlarını keşfetmeye davet ediyor.

Açılış performansını Suzan Batu’nun yaptığı “Time is LOVE; Bir Dünya Gezisi Sahnesi”nin kamusal programında; Yunus Belgin Quartet, Cem Çatık Band, Gazelles Dans Polka’nın sergiye özel konserleri; tiyatro sanatçısı Cengiz Korucu’nun Doğa Ünyaylar ile birlikte hazırladığı Cihat Burak ve Antonio Cosentino öyküleri performansıyla birlikte katılımcı sanatçılarla “Zamane Konuşmaları” yer alıyor. Ayrıca Ocak ayı boyunca her pazar, Ayşegül Sönmez’le sergi turu gerçekleştirilecek.


Esra Gülmen, “As If I Won’t Die”, 2022


Deniz Üster, “The Spine That Binds Us Together”, 2014

Comentarios


bottom of page