top of page

“WOW - Dünya Kadınlar Festivali İstanbul” Başlıyor

“WOW - Dünya Kadınlar Festivali İstanbul”, üçüncü edisyonu ile 2-3 Mart tarihlerinde, Beykoz Kundura’da gerçekleştirilecek. British Council tarafından, Beykoz Kundura ortaklığı ve Birleşik Krallık merkezli WOW Vakfı iş birliği ile hayata geçirilecek festivalin programına ait diğer detaylar ilerleyen günlerde açıklanacak. 


Festivalin açılış gecesi, Virtuoso’nun “İzlenmesi Gerekenler” listesine seçilerek adından söz ettiren Britanyalı Lübnanlı elektronik müzik prodüktörü ve DJ Saliah’ın kendine özgü ve enerjik sahnesi ile Babylon’da gerçekleşti. Saliah’ın öncesinde geceyi farklı janraları sentezlediği, enerjik ve sürprizli setleriyle DJ ve görsel sanatçı el1fkk başlatırken, gecenin devamında benzersiz doğaçlama deneyimleriyle BOA herkesi dans pistinde buluşturdu.


“WOW - Dünya Kadınlar Festivali İstanbul”, sanatın özgün bakış açıları kazandırma gücüne dayanarak kültür ve sanat alanını sivil toplumla bir araya getiren, kadın ve kız çocuklarını kutlayan, karşılaştıkları güçlükleri görünür kılan iş birliklerini teşvik etmeyi hedefliyor. 


“WOW - Dünya Kadınlar Festivali İstanbul”, üçüncü edisyonu ile 2-3 Mart tarihlerinde, Beykoz Kundura’da gerçekleştirilecek.

bottom of page