top of page

Yapı Kredi Kültür Sanat Yayıncılık’ta İki Yeni Sergi

Yapı Kredi Kültür Sanat Yayıncılık, 22 Eylül’de iki önemli sergi açıyor: Şair Lale Müldür’ün resimlerinin izleyici ile buluştuğu “Milat” ve Sanatçı Deniz Gül’ün kent meydanlarının olanaklarını düşünmeye davet ettiği “Meydan” sergileri. 31 Ekim’e kadar açık kalacak “Meydan” ve “Milat” sergileri, Gül ve Müldür’ün üretimlerinde yazı ve imge ilişkisini birlikte düşünmeye davet ediyor.

Beyoğlu’ndaki Yapı Kredi Kültür Sanat binasının üçüncü katında açılan “Milat” sergisi, şair Lale Müldür’ün son dönemde üzerinde çalıştığı resimlerini bir araya getiriyor. Müldür’ün şiirlerinde beliren imgelerin izlerini taşıyan bu resimler, şairin dünyasıyla yeni karşılaşmalar öneriyor.

Beyoğlu’ndaki Yapı Kredi Kültür Sanat binasının ikinci katında açılan “Meydan” sergisi, sanatçı Deniz Gül’ün mekânları ve sokakta olmayı deneyimlemeye dair önerilerinden yola çıkıyor. Gül’ün son dönem çalışmalarını bir araya getiren sergi, bir arada yaşamanın çeşitli izlerini taşıyan kamusal alanlardaki mekânsal ilişkileri yüzeye çıkartıyor.


Comments


bottom of page