top of page

Yolculuk Devam Ediyor

Decollage Art Space’in, 19. yüzyılın önemli Fransız şairlerinden, modernist estetiğin habercisi Charles Baudelaire’in aynı isimli şiirinden ilham alan “Le Voyage” (Yolculuk) başlıklı sergisi, Modern Türk resminin usta sanatçılarını bir araya getiriyor. 11 Mayıs 2022 tarihinde açılan sergi, 30 Haziran 2022’ye dek ziyaret edilebilecek.

Genç ve yeni nesle sanatı sevdirmek, sürdürülebilir bir sanat ortamı yaratmak ve multidisipliner üretim alanını desteklemek amacıyla hayata geçen Decollage Art Space’in Fransızca’da “yükseliş” anlamına gelen ismiyle de diyaloğa geçen sergi, Türk sanat tarihine iz bırakmış pek çok sanatçının resim ve heykellerini izleyiciyle buluşturmayı hedefliyor.


Ayrıca haziran ayında farklı disiplinlerden pek çok etkinliği ağırlayan Decollage Art Space’te bugün Murat Evgin-Oldies Konser Show’u yer alıyor. Detaylı bilgiye aşağıdan ulaşabilirsiniz:

17 Haziran Cuma

Saat: 21:00

Mekan: Decollage Art Space, Performans Salonu, -1. Kat

Murat Evgin - Oldies Konser Show


Şarkıları ve dizi müzikleriyle 40’tan fazla ülkede sevilen Murat Evgin, “Murat Evgin - Oldies

Konser Show” ile Decollage Art Space’de müzikseverlerle buluşuyor. Sanatçı, Beatles’dan

Elvis’e, Barış Manço’dan Sezen Aksu’ya müzik tarihinde iz bırakan birçok ismin şarkılarını espirili anılar ve hikâyelerle buluşturup “Murat Evgin - Oldies Show” konserinde sahneye taşıyor.


Murat Evgin’e, piyanoda uzun yıllar Barış Manço ve Cem Karaca ile çalışmış, ülkemizin önemli

müzisyenlerinden Eser Taşkıran ve kemanda Ece Naz Özonar eşlik ediyor.


Ayrıca; Rana ve Seher, bu cumartesi ve her cumartesi Vkoffee’de sizlerle buluşuyor!

Vkoffee’de dilediğiniz içecek eşliğinde Rana ve Seher’in caz standartları ve İngilizce/Türkçe pop canlı performanslarını keyifle dinleyebilirsiniz.


bottom of page