top of page

Öktem Aykut “Açık Labirent” İsimli Grup Sergisiyle Bodrum’da

Öktem Aykut sanat galerisi, Bilgili Holding’in daveti üzerine Bodrum Bodrum Kıyı Evleri’nde, “Açık Labirent” başlık grup sergisi kapsamında, 7 sanatçının eserini bir araya getiriyor. Sergi 1 Ekim’e kadar ziyaret edilebilecek.

Eser seçkisi Öktem Aykut sanat galerisi sanatçıları Eymen Aktel, Stijn Ank, Koray Ariş, Ceylan Dökmen, Yasemin Öncü, Mesut Öztürk ve Begüm Yamanlar’ın yapıtlarından oluşurken birçoğu da Bodrum Bodrum Kıyı Evleri’nin alanlarına özel üretildi.

Bodrum Bodrum Kıyı Evleri‘nin hemen girişinde yer alan galeri alanı, genç sanatçılar Eymen Aktel ve Yasemin Öncü’nün, “Açık Labirent” için yeni ürettikleri eserlere ev sahipliği yapacak. Galerinin iç mekanında Aktel’in çömlek boyamaları ve Öncü’nün labirent temasını işlediği tuval eserlerine, Begüm Yamanlar’ın fotoğraf üçlemesi ve Mesut Öztürk’ün seramik yapıtları eşlik ediyor. Galeri alanının bahçesindeyse Ceylan Dökmen’in “Açık Labirent” için ürettiği eserleriyle Belçikalı sanatçı Stijn Ank’ın ve usta heykeltraş Koray Ariş’in yapıtları birlikte görülebiliyor.


Öktem Aykut sanat galerisi Bodrum Bodrum Kıyı Evleri’ndeki “Açık Labirent” başlık grup sergisi 1 Ekim’e kadar ziyaret edilebilecek.



Mesut Öztürk


Ceylan Dökmen


Yasemin Öncü


bottom of page