top of page

27. İstanbul Tiyatro Festivali için Geri Sayım Başladı

“27. İstanbul Tiyatro Festivali”, 25 Ekim - 25 Kasım tarihleri arasında izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. Işıl Kasapoğlu'nun küratörlüğünde hazırlanan festival programında 20 tiyatro, performans ve dans gösterisi yer alıyor. Türkiye’den birçok oyunun prömiyerinin yanı sıra festivalde Almanya, İngiltere, Danimarka, Fransa, Gürcistan, İrlanda, İsrail ve Yunanistan’dan toplam dokuz yapım izleyiciyle buluşuyor.


Tüm şehre yayılacak “27. İstanbul Tiyatro Festivali”, şehri bir ay boyunca bir festival havasıyla kuşatacak. Birçok yeni mekân, bu yıl festival izleyicilerine kapılarını açacak. Gösteriler bir ay boyunca İstanbul’un iki yakasında; Kadıköy Belediyesi Alan Kadıköy, Atlas 1948 Sineması, Büyük Zarifi Apartmanı, Caddebostan Kültür Merkezi, DasDas, Fişekhane, Galatasaray Lisesi, Harbiye Muhsin Ertuğrul Sahnesi, Hope Alkazar, İş Kuleleri Salonu, Metro Han, Notre Dame de Sion Fransız Lisesi, Saint Benoit Fransız Lisesi, Süreyya Operası ve Zorlu PSM olmak üzere 15 farklı mekânda izleyicilerle buluşacak.


Festival programı tiyatro.iksv.org/tr adresi üzerinden incelenebilir. Biletler İKSV Lale Kart üyeleri için 5 Eylül Salı, 10.30’da başlayacak indirimli ön satış döneminin ardından, 8 Eylül Cuma saat 10.30’da passo.com.tr adresinden, Passo mobil aplikasyonu üzerinden, Passo perakende satış noktalarından ve İKSV gişesinden satın alınabilir.


Cafe Müller

bottom of page