top of page

“All Of Us Strangers” Filmi Disney+’ta İzleyiciyle Buluşacak

Başrollerinde Andrew Scott ile Paul Mescal’ın yer aldığı “All Of Us Strangers” adlı film, 20 Mart’tan itibaren sadece Disney+’ta sinemaseverlerle buluşacak. Filmin yönetmen koltuğunda “Weekend” ve “45 Years” gibi güçlü filmlerle, “Looking” adlı başarılı diziye imza atan Andrew Haigh oturuyor.


Taichi Yamada’nın “Strangers” adlı romanından uyarlanan film, yas duygusuyla başa çıkma ve metropolün kalabalığı içindeki yalnızlığa odaklanıyor. 


İngiliz yönetmen Andrew Haigh’ın son filmi olan ve başrollerinde şu sıralar National Theatre’daki tek kişilik “Vanya” adlı oyunuyla performans sergileyen Andrew Scott ile son yılların yükselen yıldızı Paul Mescal’ın yer aldığı film, Londra’da neredeyse tamamı boş olan bir gökdelende dairesi olan Adam ile Harry’nin karşı karşıya gelmesi sonrası yaşananları anlatıyor. İkilinin arasındaki ilişki gelişirken, bu birlikteliğe Adam’ın geçmişte yaşadığı ve etkisi her geçen gün güçlenen aile yasının içine çekilmesi sarsıcı bir yön veriyor. 



Başrollerinde Andrew Scott ile Paul Mescal’ın yer aldığı “All Of Us Strangers” adlı film, 20 Mart’tan itibaren sadece Disney+’ta sinemaseverlerle buluşacak.

bottom of page