top of page

Ataşehir Belediyesinin Düzenlediği “2. Caz ve Sinema Günleri” Başlıyor

Ataşehir Belediyesi tarafından düzenlenen “2. Caz ve Sinema Günleri”, 4 - 6 Ağustos tarihleri arasında Ataşehir AtaPark’ta sanatseverlerle buluşacak. Türkiye’nin önde gelen müzisyenlerinin yanı sıra müzik türünde tüm dünyada ses getiren sinema filmleri, Türkçe altyazılı olarak beyazperdeye taşınacak.


4-5-6 Ağustos akşamları, her gün bir konserin ve sinema filminin yer alacağı etkinliğin ilk gününde, Türkiye’de caz gitar denince akla gelen ilk isimlerden Önder Focan, caz müziğin güçlü kadın vokallerinden Dilek Sert Erdoğan ile sahne alacak. Konserin hemen ardından, Hollywood’un son dönemde en çok ses getiren yönetmenlerinden Damien Chazelle’in başyapıtlarından “Whiplash” filmi izleyicilerle buluşacak.


İkinci gün ise Evrencan Gündüz, “Quartet” isimli projesiyle sahnede olacak. Konserin ardından, sinema tarihinde müzik türünün kült filmlerine adını yazıdıran, 1980 yapımı “The Blues Brothers” filminin gösterimi yapılacak.


Üçüncü ve son günde ise; yaptığı müzikle ve şarkılarıyla ülkemizin son dönemde parlayan ve fark yaratan müzisyenlerinden Güler Özince sahne alacak. Konserin ardından, yönetmen Damian Chazelle’in sinema dünyasına yeni bir nefes getiren romantik müzikal temalı filmi “La La Land” cazseverlerle buluşacak. Program detaylarını sizler için derledik.


Etkinlik için katılım ücretsizdir.



“2. Caz ve Sinema Günleri” Programı


4 Ağustos

Konser: Önder Focan Quartet feat. Dilek Sert Erdoğan

Saat: 19.30


Sinema: “Whiplash”

Saat: 21.15

5 Ağustos

Konser: Evrencan Gündüz Quartet

Saat: 19.30


Sinema: “The Blues Brothers”

Saat: 21.15


6 Ağustos

Konser: Güler Özince

Saat: 19.30


Sinema: “La La Land”

Saat: 21.15


bottom of page