top of page

DasDas, Eylül Ayında İzleyiciyle Buluşacak Oyun Programını Açıkladı

DasDas, Eylül ayında izleyiciyle buluşturacağı oyun programını açıkladı. Prömiyerini 9 Eylül’de gerçekleştirecek “Dünya Yerinden Oynar” oyunu, 10-20-21 Eylül akşamları 20.30’da suare ve 11 Eylül günü 17.00’de matine seansıyla tiyatroseverlerle buluşacak. Şebnem İşigüzel tarafından kaleme alınan ve yönetmenliğini Mert Fırat’ın üstlendiği oyunun zengin oyuncu kadrosunda Alara Canay, Emine Doruk / Gökşen Ateş, Melisa Akman, Özge Borak, Özge Fışkın, Rana Büyükyılmaz ve Su Sonia yer alıyor.

DasDas yeni sezonunda Mert Fırat ve Nagihan Gürkan’ın yönetmenliğini üstlendiği oyun “Romeo ve Juliet”i tiyatroseverlerle buluşturmaya devam edecek. Shakespeare’in hafızalara kazınan bir aşk hikâyesini ele aldığı oyun Ayberk Aladar, Barış Gönenen, Başak Kıvılcımoğlu Ertanoğlu, Can Avcı, Ceren Boz, Deniz Can Aktaş, Erdem Akakçe, Ertuğrul Gümrükçüoğlu, Hülya Gülşen, Naz Çağla Irmak, Onur Tanyeri, Sinan Gülşen ve Ümit Erlim’i aynı sahnede buluşturuyor. “Romeo ve Juliet”, 15 Eylül akşamı DasDas Sahne’de sevenleriyle tekrar buluşacak.

“Kafası Karışık Kontrtenor”, “Deli Bayram”, “Anadolu Efes Mavi Sahne: Yalnızlar İçin Çok Özel Bir Hizmet” ve “Joseph K” gibi DasDas’ın ilgiyle takip edilen oyunları da Eylül ayı içerisinde izleyiciyle buluşacak. Program detayları için DasDas resmi web sitesi, bilet satışları içinse mobilet.com adresi ziyaret edilebilir.


DasDas, "Dünya Yerinden Oynar"




bottom of page