top of page

Ferda Art Platform’da İki Yeni Sergi

Ferda Art Platform, 17 Ekim’de iki yeni sergiyi ağırlamaya başladı. Rabia Kalyoncuoğlu ve Gizem Çeşmeci’nin kişisel sergileriyle ilgili detaylı bilgiyi aşağıda bulabilirsiniz.

Rabia Kalyoncuoğlu’nun, “Kayboluşun Eşiğinde Varoluş” adlı sergisi, 17 Ekim-14 Kasım tarihleri arasında, Ferda Art Platform’da izlenebilecek. Sanatçının ilk kişisel sergisi “Kayboluşun Eşiğinde Varoluş” değişen toplum yapısı üzerine kişisel bir sorgulama sunuyor. Kültürel ve toplumsal farklılaşmaların daha küçük ölçeklerde hissedilen yansımaları üzerine bir düzenleme sunan Kalyoncuoğlu, geleneksel malzemelere modern bir yorum katarak yeniden yapılandırıyor.

Gizem Çeşmeci’nin, “Hiç Yer-Yok” adlı sergisi, 17 Ekim-14 Kasım tarihleri arasında, Ferda Art Platform’da izlenebilecek. Sanatçının ilk kişisel sergisi “Hiç Yer-Yok”, kent dokusu, mekân olarak ev ve bağlanma hisleri üzerine bir sorgulama sunuyor. Bu sorgulama neredeyse distopik bir şehir betimlemesi yaparken bir yandan da günümüz şehirlerinin artan yapılanmasını eleştirme görevi de üstleniyor.


bottom of page