top of page

Galeri 77 “Infinite Loop” Sergisi ile Casa dell’Arte Bodrum’da

Galeri 77, yurt içi ve yurt dışından temsil ettiği 16 sanatçının farklı üslup ve tekniklerle ürettiği işlerini, Marcus Graf küratörlüğünde bir araya getiren “Infinite Loop (Sonsuz Döngü)” isimli sergiyi, 7 Eylül - 8 Ekim tarihleri arasında Casa dell’Arte Bodrum’da sanatseverlerle buluşturuyor. Galeri portföyü üzerinden mekâna özel hazırlanan seçkide ekspresyonizmden sürreal işlere, neo pop-art’tan deneysel sanata, soyut, fotorealist ve hatta minimalist eserlere uzanan geniş yelpazede üretilmiş işler yer alıyor.


Sergi Galeri 77’nin temsil ettiği 16 Türk ve Ermeni çağdaş sanatçının işlerini izleyiciyle buluşturuyor. Figüratif sanattan soyut sanata, formalizmden eleştiriye uzanan çeşitli estetik ve kavramsal stratejilerini Casa dell’Arte’de gözler önüne seren sergi, aynı zamanda günümüz sanatının son durumuna da genel bir bakış sağlıyor.


Sergide Narek Arzumanyan, Gayane Avetissian, Vahram Davtian, Bayram Demir, Sedat Girgin, Hakan Gürbüzer, Armen Hakobjanyan, Vav Hakobyan, Mehmet Resul Kaçar, Roman Kakoyan, Mesut Karakış, David Martirosyan, Rafael Megall, Armén Rotch, Kirkor Sahakoğlu ve Arman Vahanyan’ın yapıtları izleyiciyle buluşuyor.


Vahram Davtian, "Beyaz Performans / White Performance", 2020

bottom of page