top of page

İstanbul’da Zürih Balesi’nden Anna Karenina Rüzgârı Esecek

İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) ve Zorlu PSM, İKSV’nin 50. yıl kutlamaları kapsamında, günümüzün önde gelen bale topluluklarından Zürih Balesi’nin “Anna Karenina” gösterisini, 27 ve 28 Haziran’da saat 20.30’da Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde izleyiciyle buluşturacak.


Zürih Balesi; Oslo, Münih, Hong Kong, Moskova gibi şehirlerin ardından bu kez İstanbul’da göz doldurmaya hazırlanıyor. On yıldır topluluğun sanat direktörlüğünü üstlenen Christian Spuck’un uyarladığı Anna Karenina’da dünyaca ünlü yazar Tolstoy’un unutulmaz karakterleri, büyüleyici koreografik imgelere dönüşüyor. Gösteri, çağdaş sahne tasarımı, gösterişli kostümleri, çoğunlukla Neoklasik dansa dayalı koreografisi, Rachmaninov’dan Lutoslawski’ye uzanan müzikleri ve Zürih Balesi dansçılarının muhteşem performanslarıyla tam anlamıyla bir görsel ziyafet sunmaya hazırlanıyor.


Palo Alto Networks sponsorluğunda, TC Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın yanı sıra havayolu partneri Türk Hava Yolları’nın desteğiyle ve Pro-Helvetia’nın iş birliğiyle düzenlencek Anna Karenina biletleri, passo.com.tr ile İKSV ana gişede (pazar günleri hariç her gün 10.00-18.00 saatleri arasında) satın alınabilir.



Zürih Balesi, “Anna Karenina”


Zürih Balesi, “Anna Karenina”


Zürih Balesi, “Anna Karenina”


Zürih Balesi, “Anna Karenina”



bottom of page