top of page

“Kaş Caz Festivali” Program Seçkisi Tamamlandı

“Kaş Caz Festivali”, 25-26-27 Ağustos tarihlerinde, üç gün boyunca Setur Marina ev sahipliğinde müzikseverlerle buluşacak. Bu sene beşinci kez gerçekleştirilecek olan festivalde, Türkiye’nin ve dünyanın en ünlü caz sanatçıları caz severlerle bir araya geliyor. İlk gün, gün batımında Joy Fm'den tanıdığımız Dj Barthez ile başlayacak.


Festivalin bu yılki programı yine dopdolu olacak. Kaş Amfi Tiyatroda, her sabah 08.30’da düzenlenecek ücretsiz “Gündoğumu Dinletileri” ve 26 Ağustos’ta, Setur Marina’da yapılacak olan “Burhan Öçal Jazz ve Percussions Workshop” gibi etkinlikler dinleyicileri caza doyuracak.


Dünyaca ünlü perküsyon sanatçısı Burhan Öçal'ın 70’lerden bu yana Türkiye ve dünyada sayısız proje, konser ve kayıtta trompetiyle yer almış Şenova Ülker; dünyaca ünlü ve prestijli festivallerin gediklisi piyanist Uraz Kivaner; yeteneği ve katıldığı festivaller kadar albümleriyle de ses getiren basçı Ozan Musluoğlu; ünlü çellist Murat Süngü, Savaş Özkök, Can Olgun ve Sedef Erçetin gibi, her biri enstrümanının virtüözü müzisyenlerden oluşan “Istanbul Jazz Ensemble” projesi de festivalde unutulmaz bir geceye ev sahipliği yapacak.


Festival programı için Kaş Caz Festivali resmi web sitesi ziyaret edilebilir. @kascazfestivali instagram hesabı üzerinden program detaylarına ulaşılabilir.


“Kaş Caz Festivali”, 25-26-27 Ağustos tarihlerinde, üç gün boyunca Setur Marina ev sahipliğinde müzikseverlerle buluşacak.

bottom of page