top of page

"Kelebek Etkisi" Sergisi Örnekevler Yaşam Köyü’ne Destek Sunacak

İyilik İçin Sanat Derneği, Galeri Nev İstanbul kurucusu Haldun Dostoğlu'nun katkılarıyla düzenleyeceği "Kelebek Etkisi" adlı sergiyi, 21 Mart tarihinden itibaren sanatseverlerle buluşturuyor. Örnekevler Yaşam Köyü’ne destek arayışını sanat dünyasına taşıyan sergi, 24 Mart’a kadar Kethüda Hamamı Beşiktaş Kültür Merkezi'nde sanatseverlerle buluşacak.


Yaşam Köyü'ne katkı sağlamak üzere “Kelebek Etkisi” sergisini hayata geçiriyor. Deprem felaketinin bir gün sonrasında, "Deprem bölgesi için ne yapabilirim?" sorusunu kendisine soran bir iç mimarın girişimiyle başlayıp, Tüyap Fuar Merkezi'nde gerçekleşen 4000'den fazla gönüllü ve yüzlerce markanın bir araya gelmesiyle hayat bulan Örnekevler Yaşam Köyü projesi, bir umut ışığı olmuştu. 


İyilik İçin Sanat Derneği öncülüğünde; Tarık Hotamışlıgil’in katkılarıyla, ihtiyaçlara sanatla çözüm sağlamak ve projeyi daha fazla kitleye ulaştırmak amacıyla düzenlenecek "Kelebek Etkisi" sergisi, Örnekevler Yaşam Köyü’nün kelebek etkisiyle hayata geçmesini ve bu gönüllülük projesinin amacını anlatarak toplumun bu özel girişime duyarlılık göstermesine dikkat çekecek. 



Ahmet Doğu İpek, "İsimsiz", 2016 Litografi, 73x65 cm, 29 Edisyon


bottom of page