top of page

Nazlı Gürlek Hodder Kolaylaştırıcılığında Gerçekleşecek “BİR Beden Ritüeli” için Açık Çağrı Başladı

Nazlı Gürlek Hodder’in metod çalışması serisinin ilki olan “BİR Beden Ritüeli” açık çağrı ile katılımcılarını arıyor. Performistanbul yürütücülüğünde hayata geçen çalışma, Eylül - Kasım aylarında doğada, İstanbul’daki farklı lokasyonlarda gerçekleşecek.


Çalışma, resmin, insan bedenini yeryüzünün bedenine bağlamaya ve atalarla iletişim kurmaya yönelik ritüellerin parçası olduğuna inanıyor. Katılımcıları, doğada bedenin hareketi ve resmetme eylemini kullanarak, kendilerine verilecek bir dizi objenin de yardımıyla, bir keşif ve uyumlanma yolculuğuna çıkarıyor. Metodun yaratıcısı ve kolaylaştırıcısı olarak Nazlı Gürlek Hodder, her bedenin sahip olduğu kadim şifa gücünü keşif yolculuğunda rehberlik sunuyor.


Dişil enerji prensibine yakınlık duyan 18 yaşını doldurmuş tüm bireylerin katılımına açık olan çalışma için son başvuru tarihi 31 Ağustos olarak açıklandı. Başvurular için bu linkteki form doldurulabilir. Sorular ve daha fazla bilgi için ilgili link veya onebody.ngh@gmail.com adresi üzerinden iletişime geçilebilir.


Nazlı Gürlek Hodder’in metod çalışması serisinin ilki olan “BİR Beden Ritüeli” açık çağrı ile katılımcılarını arıyor.

bottom of page