top of page

“PSM Loves Summer by %100 Müzik: L'Impératrice” İçin Sınırlı Sayıdaki Biletler Satışta

Dünyaca ünlü isimlerle yaz aylarına damga vurduğu “PSM Loves Summer by %100 Müzik” konser serisi, 26 Mayıs'ta Turkcell Sahnesi’nde kendilerine özgü disko müziğiyle başlıyor. Üçüncü edisyon, açılışını “Sonate Pacifique”, “Odyssée” ve “Matahari” gibi milyonlarca dinlemeye ulaşan şarkılarıyla Fransız synth pop grubu L'Impératrice ile gerçekleştiriyor. 


Fransız synth pop grubu L'Impératrice’in de seriye dahil olması müzikseverler tarafından şimdiden heyecanla karşılandı. Virtüöz bir bas, eski moda sentezleyiciler ve ışıl ışıl melodiler üzerine oturan bir sese sahip olan ve ikinci albümleri “Tako Tsubo” ile 100'den fazla konseri kapsayan bir dünya turuna çıkan L'Impératrice; Charles de Boisseguin, Hagni Gwon, Achille Trocellier,David Gaugué, Tom Daveau ve Flore Benguigui’den oluşan büyüleyici ekibiyle 26 Mayıs Pazar, saat 21.30’da Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’ne gelerek “PSM Loves Summer by %100 Müzik” serisinin üçüncü edisyonunun açılışını yapacak.


“PSM Loves Summer by %100 Müzik: L'Impératrice” etkinliğinin sınırlı sayıdaki biletleri passo.com.tr adresi üzerinden satın alınabilir.


“PSM Loves Summer by %100 Müzik: L'Impératrice” 26 Mayıs'ta Turkcell Sahnesi’nde müzikseverlerle buluşacak.

bottom of page