top of page

Salon İKSV’nin Sonbahar Sezonu Başlıyor

Beyoğlu’nun sembolik mekânlarından, yıllardır müzik severlerin buluşma noktası olan Salon İKSV’nin sonbahar sezonu, 29 Eylül’de başlıyor. Açılış, 29 ve 30 Eylül tarihlerinde, iki gece üst üste Salon sahnesine konuk olacak, Fransa’nın rock’n roll gruplarından La Femme ile başlayacak.


Salon’un yıl sonuna kadar ağırlayacağı isimler arasında; İngiliz indie pop ikilisi Jadu Heart, ilhâmını 70’lerin Anadolu rock’undan alan Türk-Alman grup ENGIN, etkileyici saykedelik soul tınılarıyla Yellow Days, derin ve organik beat’lerle Red Axes (Live), The Magnetic Fields bulunuyor. Öte yandan Hollandalı minimalist besteci ve piyanist Joep Beving, İtalyan müzisyen ve güncel klasik müzik bestecisi Fabrizio Paterlini, Aime Simone ile yapımcı ve besteci Forest Swords yer alıyor.


Biletler, 25 Ağustos’ta, saat 10.30’da başlayacak Lale Kart üyeleri için indirimli ön satışların ardından, aynı gün 14.30’da genel satışa çıkarılacak. Biletler passo.com.tr adresinden, Passo mobil aplikasyonu üzerinden, Passo perakende satış noktalarından ve İKSV gişesinden satın alınabilir. Öğrenci bileti fiyatları Eczacıbaşı Genç Bilet projesi kapsamında 10 TL olarak satışa sunulacak.


ENGİN

bottom of page